Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
14
101cf74dcca6ca02185a60958b3b58b0
Tillbaka

Niklas Hellqvist reducerade till 1 – 3 på en vänsterhörna och nu spelade Sirius mycket bättre. Dagens siriusprestation stod sen Andreas Eskhult för när han dribblade av några kalixspelare och sen sköt bollen distinkt i mål. 2 – 3 och matchklockan stod på 21 minuter. Det var säkert fler än Hemsidan som trodde att vi skulle få se fler siriusmål. Men några fler mål blev inte under första halvlek.

I andra halvlek fick Kalix en hörna, som de förvaltade väl och gjorde 2 – 4 på. Uppförsbacken kändes återigen väldigt brant, men Sirius arbetade på. Mattias Wiberg gjorde 3 – 4 i den 61:a minuten och återigen var det mycket nerv i matchen. Kvitteringen till 4 – 4 kom i den 90:e matchminuten genom Urban Förare. Förare var helt frispelad framför mål och kunde raka in bollen från nära håll. De sista 20 minuterna drog Kalixspelarna på sig utvisningar då de inte hängde med. Den här gången kunde inte Sirius förvalta övertaget utan matchen slutade 4 – 4 och delad poäng.

Pirre Roos sammanfattade matchen att Kalix var minst lika bra som de bättre elitserielagen och att Sirius skapade många målchanser utan att lyckas förvalta dem. Mats Söderman konstaterade att Kalix var väldigt kreativa. Matchen bjöd på mycket dramatik och Sirius fick jaga för att komma ikapp och det gjorde en del att matchbilden blev som den blev.

Wasberg på bild.

Lars Dahlström

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51