Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1218
a437dbb9e17c06253d3f4997680e3a80
Tillbaka (UPD: 2012-06-16 12:06:25)

Mattias Åhlén näste man att signera för Sirius Bandy

Klubbchef Magnus Berglund kommenterar;

”Vi har sedan tidigare haft ögonen på Mattias. Under våren har vi haft en dialog med Mattias om att ansluta till vår A-trupp.  Eftersom han haft en del skador de sista åren har vi avvaktat en del men tagit del av hans stigande motivation och drivkraft till att konkurrera om en plats i vår trupp och vårt lag.

Mattias är i första hand är en skickligt spelande libero med en bra passningsklubba och stark karaktär.  Han är duktig på att styra sitt försvar och se till att alla jobbar bra tillsammans. Han är också mån om att spela spelet och han vill ta ansvar för att laget utvecklas på ett bra sätt. Han har stark tro till det vi gör här i Sirius Bandy och det spelar också roll när vi tecknat ett avtal med honom.

Förra säsongen spelade han för UNIK här i Uppsala, och han vill nu visa att han kan ta sig tillbaka för spel i Elitserien och den yttersta toppen igen. Exakt vilken roll Mattias kommer att ha återstår att se. Tanken är att vi i Mattias antingen har en möjlig rutinerad libero, en användbar spelare i vårt försvar och/eller en spelare som breddar vår trupp”.   


Mattias Åhlén kommenterar;


”Jag är tacksam att jag får den här chansen att vara med i hetluften igen. Jag är väldigt motiverad till att vara med i Sirius, med Berglunds ledarskap, idé och tänk om bandy. Jag har också ett bra förtroende för Olle Gabrielsson sedan tidigare”.

Posten senast uppdaterad 16 jun 2012 kl. 12:06

Annonser


51