Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1226
360c94f7ae57d296b81f030655201e6a
TillbakaOlle Gabrielsson i en radiointervju under föregående säsong (UPD: 2012-08-02 18:16:03)

Olle Gabrielsson i en radiointervju under föregående säsong

Olle Gabrielsson ny huvudtränare i A-laget

– Olle var ett tidigt alternativ till huvudansvaret under våren. Han behövde tid på sig att fundera över hur han såg på sitt eget ledarskap, och i vilken roll han ville verka.  Han landade senare i att han trivdes i den roll han haft som assisterande tränare, säger Janne Sjonemark, t.f. klubbchef i Sirius Bandy.

Nu ca två månader senare står det alltså klart att Olle blir ny huvudtränare för A-laget.

– Jag blev redan tidigt i våras tillfrågad om min framtida tränar- och ledarroll utifrån ett antal tänkbara alternativ. Jag kände då bl.a. med min familjesituation och mitt civila jobb att jag inte skulle mäkta med ett huvudansvar. Dessutom har jag trivts väldigt bra i den roll jag haft tidigare.

Under sommaren har jag tillsammans med Janne jobbat med organisationsfrågor och rekryteringen till A-laget, något vi fortfarande jobbar hårt med. Vi har under tiden testat tanken med mig som huvudtränare och sakta har det växt fram vad som behövs för att det ska kunna bli möjligt. Vi är överens om att bygga upp ett starkt team runt mig för att jag ska kunna fokusera på det sportsliga och få avlastning i de mer administrativa frågorna, säger Gabrielsson.

– Att Olle nu väljer att ta huvudansvaret gläder oss. Det är den optimala lösningen för föreningen. Han står för föreningens vision, filosofi och är också rätt person för vårt långsiktiga arbete. Dessutom har han funnits med i ledet en längre tid och vet vad det handlar om, avslutar Sjonemark.

Posten senast uppdaterad 2 aug 2012 kl. 18:16

Annonser


51