Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2006
6d74ed5ac62fbe2a067179db37803879
Tillbaka (UPD: 2015-05-31 22:58:06)

Anders Carlsson ny huvudtränare för Sirius Bandy

Klubben är övertygade om att Anders med sitt enorma bandyengagemang och förmågan att sprida massor av positiv energi omkring sig kommer att bidra till klubbens utveckling på många plan och få många att engagera sig i Sirius bandy. 

Anders som under sin aktiva karriär spelade över hundra matcher i den blåsvarta dressen mellan åren 1980-86 innan flytten till VSK, där det blev 12 säsonger med 8 SM finaler och 6 SM guld. 

- Just detta att Anders varit i en vinnarkultur och vet vilket jobb som krävs för att nå framgång är en sida vi ser väldigt positivt på. Anders absolut främsta styrkor är dels de gedigna bandykunskaperna men också de ledaregenskaper Anders besitter där förmågan att skapa harmoni, engagemang, glädje och delaktighet i en spelartrupp och i hela ledarstaben blir värdefulla inslag, säger Mats Söderman. 


Att klubben i dagsläget har en relativt oprövad spelartrupp är inget som Anders räds för.

- Det skall bli spännande att se vad vi tillsammans med övriga tränare kan uträtta med årets lag. Det kommer bli otroligt kul, spännande och otroligt utmanande att ta sig an denna anrika förenings A-lag. Jag är fullt medveten om att vi kommer att få jobba stenhårt men vet att när vi väl har bestämt något så kommer energin att flöda i laget och i hela föreningen, säger Anders och fortsätter.

- Jag förväntar mig att jag liksom alla andra som är med, vill och visar mod med att göra vårt yttersta för att laget och föreningen ska gå mot toppen, igen. Det viktigt att vi nu bara ser möjligheter och ser framåt, det enda vi kan påverka är framtiden och den skapar vi  tillsammans. Alla förutsättningar finns i Uppsala, nu är det upp till oss alla som brinner för IK Sirius Bandy att ge järnet. Jag kan lova att jag kommer att ge allt för att vi ska få ett så bra A-lag som möjligt. 

Posten senast uppdaterad 31 maj 2015 kl. 22:58

Annonser


51