Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2570
402a7fe19512733ae30998bd525c8608
Tillbaka (UPD: 2018-04-16 11:50:37)

Anton Andersson förlänger med moderklubben

Sirius har förlängt med den 19-åriga målvakten Anton Andersson.


- Det känns såklart bra. Det har hela tiden varit min ambition att spela i Sirius, så i slutändan blev det ett enkelt beslut. Jag älskar den här klubben och de blåsvarta färgerna. Jag är härifrån och det känns som att vi har något riktigt spännande på gång, säger Anton Andersson.


Anton Andersson var med och tog Sirius U20 till semifinal där laget till slut föll mot IFK Vänersborg.


- En bra säsong med ett mycket trist slut är hur jag skulle vilja sammanfatta förra U20-säsongen. Personligen utvecklades jag mycket och mognade som målvakt. Det kändes vemodigt att gruppen splittrades, många av killarna har jag spelat med hela livet, säger Anton Andersson som även passar på att hylla Västra Sidan för deras stöd under slutspelet.


- Trots att slutet blev som det blev har jag många fina minnen av säsongen, särskilt kvartsfinalen och semifinalen på hemmaplan. Stödet vi fick av Västra sidan var fantastiskt, de är grymma, säger Anton Andersson. 


Nu förbereder sig Anton Andersson för sin andra säsong med A-laget.


- Jag är inte här för att bara fylla en plats, jag vill spela så mycket som möjligt. Förhoppningvis kan jag ta några steg som målvakt och vi några steg som lag, det vore häftigt, säger Anton Andersson.


Sirius har nu gjort klart med 9 spelare (Markus Kumpuoja, Teemu Määttä, Oscar Rönnqvist, Oscar Qvist, Jimi Heinonen, Victor Lundberg, Tuomas Liukkonen, Kalle Mårtensson, Anton Andersson) och tränaren Esa Määttä - som Anton ser fram emot att jobba tillsammans med.


- En helt klar bild av Esa får vi nog inte förrän vi kliver ut på stor is men hittills har jag bara positiva saker att säga om honom. Han är enormt engagerad och väldigt noggrann när det kommer till detaljer. Jag ser fram emot att arbeta med honom, säger Anton Andersson.
_________________________________________________________________________

Johnny Helmersson

Posten senast uppdaterad 16 apr 2018 kl. 11:50

Annonser


51