Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
280
4556e2755dc0ab673b9e9dd02318c85f
Tillbaka (UPD: )

Bandygodis På Studan‏

Ja då har man hunnit smälta utskåpningen nere på studan. Tyvärr fick man dagen till ära infinna sej att bara vara reserv. Tungt? Ja självklart men det finns folk som svälter här i världen och lever sina liv i krig så man ska väl inte klaga allt för mycket. Men man ska aldrig vara nöjd när man får stå på läktaren, då kan man lika gärna lägga av.  Nu blev det iaf en riktigt rolig match för alla på läktaren, och en uppvisning av grabbarna i laget som lirade. Såg sjukt stabilt ut och Brobeg skall nog vara glada för att eskil karamellkungen, fallen, werner da mörder(butlers bästa kund),  viktor(nönes pöjk), sundin å dom övriga gubbarna drog ner på farten.
Kul att de va så mycket folk på läktaren, sjukt bra stäming....fredagsmatcher e ju de bästa, så e de bara.
 
Igår var jag, hellqvist, pirre och kaveh och kikade på Stefan Sundström på katalin, sjukt bra var de kan jag meddela. Sen fick jag och Kaveh agera personlig chaffuör åt Stefan då han skulle till Kavehs farbrors fest i sthlm och spela. Skön människa Stefan, fick lära upp han dock lite när de kom till bandyn, där hade han inte koll alls.....dessutom är han hammarbyare.
 
Orkar inte skoja till de nåt idag då jag e sjukt trött efter en hård anti-arbets-vecka, de tar på krafterna å sova ska ni veta.
Nu ska jag dra röva i kox, som min pappa brukar säga. Med det menas att man skall sova. Träning imorgon tidigt och match söndag.....Bollnäs som slog Motala med 5-0 idag. Lättare matcher finns ju att spela.....tex Broberg hemma....7-0 matchboll, GooooNatt
 
Dagens youtubeklipp: http://se.youtube.com/watch?v=fykdCksqnMU
 
Ett barn med sjukt mycket humor(och en pappa som är en sådan vilsen själ att han håller på chealzki) passar på att driva med VÄRLDENS BÄSTA fotbollsspelare.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51