Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
190
0b3bc4cc5b82b4c6789b51c6c5a8b2d1
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2008-12-03 19:05:23)

Alexander Mayborn

Bandyns Ronaldinho

Vilken match vi fick se igår alla på läktaren. Bandygodis på högsta nivå, anfört av karamellkungen himself, Andreas Eskhult.

Det är jävligt kul att spela med han, men det är nog fan snäppet vassare att se han spela från läktaren, igår va han magisk….igår va han allt de där som bandy skall vara, fart, trollerikonster, läckra passningar, och hur ont de än gjorde i mej att stå på läktaren och inte spela matchen, njöt jag av den fina bandyn som mina lagkamrater bjöd på på Studan igår.
Grattis ni som var där, beklagar sorgen ni som missa. Kul som vanligt att se min ”västgötakollega” hänga 3, Virre gör 30 i år....garanti.

Roffe gjorde 3 riktigt läckra mål! Tomten, jag önskar mig Roffes fart på skridskorna i julklapp, är så jävla trött på sockar och biobiljetter. Grattis Roffe!

Snart dags att ta sig ner till träning, sitter just nu mitt ute på landet hos karamellkungen Eskil och skriver denna blogg. Vi har kört en heldag med Eskils minsting Axel som är otroligt skön. Hade de inte varit för datan framför mig hade jag trott att Sälebys förfäder från mörka småland, Kristina och Karl-Anton bodde här. Det är riktigt Old School här ute, men Anderas och Anna bor fint, de e ju inte ”Vänersborgsstandard” men de duger väl åt en Uppsalabo.

Undra förresten om Kristina och Karl-Anton flyttade till Usa efter att dom sett Tjust-Kulle, att dom typ bara ”Ne fy fan, vatt fan e de vi boooo kistina? Häääee kan vi i alla fall inte boooo, deee ä ju de tååååkigaste jag någinsin skådat kistina”

No offence Sälen och alla andra smålänningar men vem bestämde att ni bara skulle hoppa en jävligt viktigt bokstav i vårt svenska alfabet bara för ni bor mitt ute skogen? Sjukt att det bara är jag, Werner och Virre i laget som kan prata ordentlig svenska.

Nu ska Eskil laga lite mat åt mej, för inte bara är han Svergies just nu bästa bandyLIRARE utan också en sjukt ödmjuk kille…..förstår inte de riktigt, hade jag varit så bra hade jag hyrt in mej på birger jarl och bott på vinden där me jacuzzi och hela skiten. Men ödmjukhet är A och O…..eller A och R som jag ska tvinga hela småland att börja säga.

Den riktiga Kungen var tillbaka igår för dom som missa det., Steven Gerrard, världens bästa fotbollsspelare genom alla tider, och självklart frälste hans oss med 1-0 och vi e vidare i Champions League, till skillnad från tex  Chelsea.

Dagens youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=1blE6Fb_qT8

Det är inte bara Kyller som har problem!!!

/ 16

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 19:05

Annonser


51