Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2384
8497c277e578b458a53c6dc1c1312e08
TillbakaMats Jansson (t.v) med Thomas Gustafsson, Marknadsansvarig på Bildemo (UPD: 2017-03-23 15:39:11)

Mats Jansson (t.v) med Thomas Gustafsson, Marknadsansvarig på Bildemo

Bildemo tecknar nytt Guldpartneravtal för kommande säsong

Det är med stor glädje vi kan presentera Bildemo som Guldpartner för kommande säsong. Sirius Bandy och Bildemo gläds åt det fortsatta samarbetet.

- Bandy är en av de ärligaste idrotterna, det är befriande fritt från dopning, smutskastning, filmningar m.m. Vi tycker också att Sirius gjort en riktigt bra resa de senaste åren. Från Olle i spetsen ner till minsta knatte. Och vi ser med tillförsikt fram mot nästa säsong som vi tror kan bli riktigt kul! Jag måste även passa på att berömma marknadssidan, som alltid är väldigt måna om sina samarbetspartners, säger Thomas Gustafsson marknadsansvarig på Bildemo.

Bildemo har varit en hängiven partner till Sirius Bandy i många år och stöttat både klubbens Elit och ungdomsverksamhet.

- Sponsring är samhällsnytta för alla. Bildemo sponsrar många olika klubbar och idrotter för att ge idrottsklubbarna en möjlighet att utveckla idrotten i Uppsala genom att ge barn och ungdomar en meningsfylld fritidssysselsättning med mycket rörelse och motion, säger Thomas Gustafsson och fortsätter:

Vi ger även elitsatsningen en chans att nå ända fram och höja statusen för Uppsala i idrottssverige. Elit i Uppsala/Uppland ger lokala idrottshjältar som barn och ungdomar ser upp till och får som förebilder. Ett bra komplement till vår övriga marknadsföring, avslutar Thomas Gustafsson med. 

Posten senast uppdaterad 23 mar 2017 kl. 15:39

Annonser


51