Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
584
78c7c70e7f43033e79febcd9ac0aac4b
Tillbaka (UPD: 2010-05-31 16:54:37)

"Det finns ingen som har ett skott som Labero"

Lars Fall är nästa man på tur här på bloggen och det är en kille med grym teknik som man har sett på de första ispassen här nu. Han påstår också att han är bra på Fifa på Xbox (det enda som gäller, det vet ni) så det blir till att träna på bra här så att jag slår honom när jag flyttar upp i Augusti.

Ljusdal, Vänersborg och GAIS har du spelat i innan du hittade till Uppsala och Sirius, känns det som att du är hemma nu?

Ja, så känns det faktiskt. Jag och min sambo trivs otroligt bra i Uppsala. Har varit här i fyra år nu och känns som det kan bli några år till. Trivs mkt bra i laget och det är en viktig bit för mig. Men Ljusdal är också hemma. Jag är en stolt hälsing som inte kommer byta dialekt som många andra i laget försöker, utan framgång. Faktiskt många som vill prata ljusdalsmål i gänget och tycker det är vackert.

Vilket är ditt bästa Siriusminne hittills?
Mitt bästa minne är från en match för typ tre år sedan. Kom inte ihåg vilka vi mötte men vi vann i alla fall. (Ovanligt på den tiden.) Då kom Hydas in och ryade och var väldigt glad av att vi vann. Så i hans glädjerus, tog han upp en diskmedelsflaska och skulle spruta upp i luften men det blev två sprut i ögat istället. Otroligt roligt var det. 

Sen när vi spelade slutspel mot Vetlanda och Edsbyn. Fantastiskt stämning på läktaren. Det vill man uppleva fler gånger!

Men jag hoppas att mitt bästa Siriusminne ligger framför mig!


Golf verkar ju som sagt vara sporten som gäller i Sirius, vem är bäst i laget?

Det måste bli jämtskägg mellan Sudden och Jeppe Bergelin. De har den där känslan som vi andra i laget eftersträvar.

Varför är inte du lagkapten?
Du är inte den första som frågar det. Men har man mer hår på bröstet än på skallen (Roos), då får man min röst som kapten.


Tycker du precis som Göran Rosendahl att det är kul att springa i backe eller har du nån annan favoritdel i försäsongsträningen?
Mm ja det är helt okej om man inte springer i backe varenda träning. Men innebandy är faktiskt roligast. Där är det ingen som har ett skott som Labero.


Vad är det bästa med Sirius Bandy?
Det är absolut sammanhållningen. Allt från lagkamrater,tränare, materialare, styrelsen, Västra sidan och våra partners.

Spenderas sommaren i nya lägenheten eller blir det några resor under semestern?
Flyttar i början av juli och då blir det några dagar där med att kitta upp den. Det blir några resor runt i Sverige. Åker till Gotland med ett gäng nötter i slutet av juli. Sen till Vänersborg till den största nöten. Sen blir det spontan resor med bruppan.

Foto: Privat

Vilket lag håller du på i sommarens VM?
Eftersom jag håller på Arsenal. (Fabregas) Så blir det Spanien Spanien Spanien!

De flesta dialekter finns i laget, allt ifrån Sälens småländska utan R till Werners västgötadialekt, vilken är värst att lyssna på?
Jacke är det ingen som slår där! Han använder sin röst absolut hela tiden med, så det känns som vi har 5 st smålänningar i laget. Men Säleby är lite läcker sådär, så vi får stå ut!

5 snabba

Östkusten – Västkusten
Svennis – Lagerbäck   
Mål - Assist                 
SM guld - VM guld      
Solsemester – Skidsemester  

#4

Posten senast uppdaterad 31 maj 2010 kl. 16:54

Annonser


51