Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
187
d130179f04f8455262425337a4d699f2
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2008-12-03 19:57:36)

Alexander Mayborn

"Efter regn kommer solsken"

Efter Olle Gabrielsson kommer Alexander Mayborn.
 
Grattis alla bloggläsare! Efter mycket påtryckningar och en hel del mutor har jag nu tagit mej ann arbetet att skriva här och på så sätt öka bloggens läsarantal. Vilket inte bör bli så svårt eftersom allas våran Olle "turtle" Gabrielssons blogginlägg var ungefär lika roliga att läsa som Serie A är att titta på (med undantag för Zlatan och Mexes).
Skönt med seger igår mot min fd hemstad Vänersborg, Pirre kanske borde fundera på att göra en "Henke" och byta bandyn mot tennis när han blir gammal....oj förlåt....äldre.
 
Kul också att läsa i UNT i morse att Fall "lyfte" in 2-1. Hårdare har pojken från "sammhället som gud glömde", Ljusdal, aldrig skjutit i hela sitt liv.
 
Läste förövrigt Maria Thurés blogg och jag höll på att tappa hakan när jag såg att hon skulle åka till Italien och kolla på fotboll!! Maria om du läser detta, det brukar finnas sömntabletter på apotket om du har svårt att sova. Inte ska du behöva resa hela den vägen och sätta dig och kolla på en Serie A match i fotboll för att kunna somna sött på läktaren.
 
Om det är någon mer än jag som gillar att vara vaken när man kollar på fotboll så rekomenderar jag en resa till Anfield för att kolla in världens vackraste fotbollslag och uppleva världens bästa publik........efter uppsalapubliken:)
 
Dags för lite TV-spel igen, sen ner till träningen i Snöstormen (är från västkusten och har aldrig sett såhär mycket snö förut) för att träffa alla underbara människor som spelar i Sirius och även alla goa gubbar som arbetar inom föreningen.
 
 
Youll Never Walk Alone  / 16

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 19:57

Annonser


51