Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
341
ff932bf515574e4b2275427c47807982
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2009-02-25 13:35:31)

Alexander Mayborn

Eftersnack och trötta Arsenalfans

Igår drog vi till O´learys hela laget efter träningen för att äta lite å kolla på Man U - Inter, fy fan vilka tråkiga lag. Det jag blev mest fundersam över var hur länge alla dessa Interfans som var på O´learys igår varit fans av just Inter......90% av dom höll garanterat på Juventus innan, när Zlatan spelade där. En annan rolig sak var att dom inte sände Arsenals match mot Roma. Självklart var detta inget som rörde "Arsenalfansen" i ryggen, dom satte sig med sina söta små Arsenaltröjor och kikade Man scum spela 0-0 mot Inter istället. Helt bananas om du frågar mig. Varför kollar man inte upp innan så man är säker att få se sitt lag? Men det är klart, Arsenal saknar fans som bryr sig.....ta bara Lars Fall (säger själv att han älskar Arsenal), han satt där så glad med sin Pasta Alfredo och sket fullständigt i att han missade Arsenalmatchen, får ju hoppas att Siriussupportarna inte tar efter dessa vilsna själar. Sen var det ju självklart fullt me nötter som höll på Man scum där också, att dom orkar bry sig om ett lag när det spelar gubbar som Ronaldo, Fletcher, Rooney och andra freakshows.
 
Tackar vet jag Gerrard (världens bästa mittfältare) Carragher (världens lojalaste) och Torres (Världens bästa och sötaste Anfallare).....missa inte när dom gör allt för att spela noll-noll i Madrid ikväll, Youll Never Walk Alone. Ikväll möter vi Real, ett lag som Olle Gabrielsson påstår att han är ett fan av, men han har inte sett nån match än så ikväll kanske blir hans första. Han läser iaf mycket text tv så han vet att Raul nu gjort 311 (?) mål för Real, därför har han nu skrivit på sin msn det personliga meddelandet "Raul 311".
 
Oj glömde skriva de....Olle är 27 i år, inte 7 om ni nu trodde det.
 
Nu ska jag dra mej iväg till Storstan, Stockholm. Hur fan ska detta nu gå då tänker ni? Ingen fara, Aleksander slipper åka tunnelbana, jag tar taxi till SVT-huset där eftersnack spelas in. Annars är ju oddset kanske 1.01 att jag inte kommer fram överhuvudtaget. Jag lovar att sköta mej och inte göra en "robinson-robban", vad va de som hände där förresten? NÅn som vet vad han gör idag?
 
Dagens youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=g4qEx7h05Jg

Posten senast uppdaterad 25 feb 2009 kl. 13:35

Annonser


51