Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
532
1027183c74dfe64099bf9f6775274c5b
Tillbaka (UPD: )

Elitserieledarna SAIK besöker NCC Studenternas.

 Sirius ligger på den åttonde och sista slutspelsplatsen då laget har 4 matcher kvar att spela. I tur och ordning spelar Sirius mot SAIK, Katrineholm, Edsbyn samt den avslutande hemmamatchen mot Bollnäs. För Sirius del är det tre hemmamatcher som uppsalapubliken har att se fram emot.

Sirius tränar i kväll och laget tas därefter ut. Viktor Broberg är numera tillbaka efter sin efterhängsna revbensskada och är pigg och spelhungrig, vilket han har visat i de två senaste matcherna. Förhoppningsvis kan siriusbandy.se uppdatera hemsidan med det senaste inför matchen senare under kvällen.

SAIK har fyra spelare i det svenska landslaget som nyligen tog VM-guld i Moskva. Linus Petterson, Daniel Berlin, Daniel Mossberg och så skytteligaledaren Christoffer Edlund. Med tre matcher kvar att spela för SAIK har Christoffer åtta mål upp till Patrik Nilssons målrekord från säsongen 07/08 och frågan är om det ”omöjliga” rekordet kan slås redan i år av Christoffer, som nu står på 86 mål. För Sirius del gäller vinst och då gäller det att få stopp på hela målmaskineriet. En viktig framspelare och ”playmaker” är som bekant Magnus Muhrén, som har stått för hela 44 målgivande framspelningar i år. Daniel Mossberg är inte långt efter i passningsligan och om inte det räcker till finns Björklingebördige Daniel Berlin i laget och som står för ett mycket konstruktivt spel och många målgivande framspelningar. Med andra ord så finns förutsättningar för att vi kommer att få se en mycket underhållande och högkvalitativ bandymatch då Sirius stjärnor tar sig an den utmanande uppgiften att besegra stålmännen från Sandviken.

Vädret lovar -4, knappt någon vind och ingen nederbörd. Ett perfekt bandyväder.
Välkommen till NCC Studenternas.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51