Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
498
07825bccabfdd54aa46d41ad4a27c3ef
Tillbaka (UPD: 2010-01-10 22:24:58)

Eskhult inför VSK-matchen: Blåsvarta laget är halvgalet och helskönt

Hur är läget i truppen inför matchen mot Västerås i morgon?
- Läget var okej i går, fredag. Det är dock tyvärr fortfarande problem för Viktor med hans skada. I övrigt känns det som att det varit uppehåll ett par månader, svårt att veta var vi står när vi inte tränat under någorlunda normala förhållanden mer än ca 10 pass denna säsong. Men i det här laget hittar vi glädjen och har åtminstone kul före och efter träningarna.

Hur är det att spela i ABB Arena? Vilken av de svenska hallarna gillar du bäst att spela i?
- Att spela i ABB Arena är ju jättekul såklart, och det blir väl en "aha-upplevelse", ja just ja, det är ju så här det kan vara att spela bandy! Dina Arena står sig bra trots att det är den billigaste i elitserien, alltid bra is och härlig känsla att ha publiken tätt inpå. Tänk att få ha Västra sidan på en klubblängds avstånd, sjungandes "Vi älskar Sirius svart och blå"! Göransson Arena känns lite overkill, det är ju trots allt bandy, och spelet som är underhållningen.

Kommer ni kunna upprepa succén mot VSK hemma (5-0 i regnet)?
- Visst kan vi upprepa segern från hemmamötet och förra årets seger på bortais, som jag tror var den första på 24 år i Västerås. Men vi möter ju trots allt regerande svenska mästarna som är revanschsugna och har ett bra lag med min gamla läromästare, Holger, vid rodret. Lägg därtill den senaste tidens förutsättningar för att ha en bra form så står det ju klart att vi behöver göra en otroligt bra match för att kunna vinna. Men det här blåsvarta laget är halvgalet och helskönt så vi försöker ju alltid.

Gör det någon skillnad att matchen sänds i TV? Tänker man på det när man är på isen?
- Så här mitt i serien känns det inget extra för mig att matchen är TV-sänd, men i ett slutspel med intensiv bevakning och extremt viktiga matcher kan det ge lite extra energi och lust. För bandyns skull är det jättebra med den TV-bevakning som är nu i både TV4 Sport och SVT 24. Väl ute på isen är det nog ytterst få som är så oengagerade att de hinner åka och tänka på att matchen sänds i TV.

Posten senast uppdaterad 10 jan 2010 kl. 22:24

Annonser


51