Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1963
b7112a39fe61fda87e8a64c97e78c2a0
Tillbaka (UPD: 2015-02-27 12:22:04)

Falu BS avklarat, Gripen/Trollhättan nästa

På Hedvallen utanför Falun spelades gårdagens match mellan Sirius - Falu BS. En match som ett inspirerat Falu BS inledde starkt och tog inte helt oförtjänt ledningen efter drygt 8 minuters spel. Sirius tog tag i spelet allt mer eftersom och i den 35 minuten kom kvitteringen genom Mattias Hammarström. En svårspelad och liten plan försvårade spelet för de blåsvarta och både lagen gick in med varsitt mål i halvtidsvilan. 

Andra halvleken blev en målrikare historia. Siriusspelarna var mentalt kvar i omklädningsrummet, något som Falu BS utnyttjade och tog ledningen, bara 30 sekunder in i den andra halvleken. Kvitteringen kom omgående via Hammarström som gjorde sitt andra mål för kvällen. Efter det klev Patrik Johansson in i handlingen. I den 53:e minuten efter pass från Ilja Grachev kom ledningsmålet. Inom loppet av 15 minuter hade Patrik hunnit gjort två mål till, ett naturligt hattrick från Johanssons klubba. En ledning som Sirius sedan behöll och taktiskt spelade av matchen. Seger med 5-3 efter en reducering från Faluspelaren David Forsell. 

- Det blev ungefär som vi hade förväntat oss. Det var en liten plan och ovant att spela där jämfört med elitseriearenorna och Falun startade i högt tempo och kämpade riktigt bra så vi hade det tufft till en början. Vi visste att dom inte skulle orka pressa så i 90 min så att vi skulle kunna skapa en hel del chanser i andra halvlek. Det gällde för oss att ha tålamod i spelet och det tycker jag att vi hade vilket visar sig i slutresultatet, sammanfattar Patrik matchen. 

Matchsummering: 
Falu BS - Sirius 3-5 (1-1)
Sirius målskyttar: Patrik Johansson 3, Mattias Hammarström 2. 
Hörnor: 6-9
Utvisningsminuter: 30-0


Imorgon väntar Gripen/Trollhättan som visade på en stark form i gårdagens match mot Ljusdal. Laget som varit överlägsna i den södra Allsvenskan vann med 4-0 och kommer med ett gott självförtroende till Studenternas IP imorgon. 

- Det ska bli riktigt kul att möta dom. Det kommer bli en riktig kamp och vi måste spela en bra bandy för att gå vinnande ur matchen, säger Patrik Johansson. 

Matchfakta: 
Sirius - Gripen/Trollhättan
Lördag 28 feb kl. 16:00
Studenternas IP

Posten senast uppdaterad 27 feb 2015 kl. 12:22

Annonser


51