Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
269
e392d9b129f5daf76ce3b439a753234d
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2009-01-27 22:57:32)

Alexander Mayborn

Fika i Uppsala = BDG‏

Då har man precis slängt i sej kvällsmaten efter ännu en träning. Örebro imorgon, kan bli sjukt rolig match....känslan på träningen var riktigt bra och alla e sugna på att spela serimatch igen efter detta totalt onödiga VM-uppehåll mitt i säsongen.
 
Idag har man lagt ungefär 4 timmar på coffee house. Fika e min stora hobby här i livet, ge mej en kopp kaffe och ett bra fik. Mycket damer och hyffsat bra kaffe räcker ofta för att ett fik ska hålla bra kvalité. Alla pratar om vad man ska utbilda sej till eller va man ska jobba med....tänk om mitt kall här i livet är att bara fika liksom, jag menar.....alla ska ju göra de dom är bra på och "Im the shit" när de kommer till den biffen....no doubt.
Mitt rekord i fikatimmar under en dag ligger på 9 timmar och sattes på Nordfeltds i Vänersborg en underbar vårdag.....utefik e BDG.
 
Hoppas föresten att de e någon av er som kollar på Semestersvenskar, det är mitt nya favoritprogram och visar hur vi svenskar semestrar i thailand.
Sjukt kul program, lite tragiskt men mest av allt e de helt Freakshow. Men hela april kommer antagligen jag befinna mej i thailand och det är ju bra att jag får se vart jag INTE ska åka. Finns det något mer svenskt än att åka utomlands bara för att äta svensk mat, kolla på svensk tv, dricka svensk sprit och tycka att folket som bor där är lite dummare än oss svenskar?? Haha men de finns några sköna lirare med i programmet, bland annat Koffe som pratar som Roffe i vårat lag, för han e också finlands-svensk. Koffe har en thailänsk fru för hon tvättar hans fillingar(kalsonger) utan att han behöver be om de och han får alltid bestämma vad dom ska göra när dom ska hitta på något. Koffe jobbar på hotell nere i thailand, Hans huvuduppgift är att vara Bamse......oouueeh!
 
Nu ska jag kika lite tv och sen sova, uppladdningen för matchen börjar redan nu.
 
Hittade ett klipp från matchen jag var över och kikade på i min andra hemtad, Liverpool, i söndags....kan ju va något att kolla på för er som tvekar om ni vill åka till "fotbollens hemstad" och kolla in dom röda eleganterna. Finns bara 3 bokstäver som kan beskriva de BDG......Bland De Gooooaste: http://se.youtube.com/watch?v=57G8S7Ba4aw

"bortamatch och här kommer högbergs buss, landet runt, grabbar med segerskjuts"
 
Godnatt på er allihopa!! / Aleks 16

Posten senast uppdaterad 27 jan 2009 kl. 22:57

Annonser


51