Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1853
90b9c905ea09e67a8f0d66ee9b30b0da
Tillbaka

Förlust mot Broberg/Söderhamn

Halvlekens första mål kom i den 15 minuten efter en tilltrasslade situation framför mål. Broberg hade flertalet farligheter att utöka men Kimmo Kyllönen stod precis som i förra matchen för en stabil instats i Siriusmålet. 

- Vi hade tur att det bara blev ett mål i första halvleken. Vi var inte med dem mentalt och åkte inte tillräckligt med skridskor för att hota framåt, säger lagkaptenen Joel Wigren. 

Andra halvleken jämnades ut och Sirius försökte komma till fler anfall. I den 62:a minuten rev Victor Lundberg ner en Brobergspelare i straffområdet och på den efterföljande straffen utökades ledning till 0-2. Ilja Grachev reducerade två minuter senare med ett lurigt handledsskott som smet in i borta burgaveln. Något som blivit lite av ett klassiskt "Grachev-mål". 

- Då kändes det som vi var på gång, förklarar Wigren. 

Istället för att jaga en kvittering kom en rejäl kalldusch mindre än minuten senare. En perfekt långboll nådde fram till Jonas Engström som utökade till 1-3. Liknande hände sedan efter att Adam Rudell reducerat till 2-3 efter att påpassligt slagit in en retur. Rolf Larsson, två minuter senare utökade till vad som också blev slutresultatet 2-4. 

Sirius valde efter matchen att stänga in sig i omklädningsrummet för att prata igenom matchen. En stor besvikelse bland många spelar som inte kom upp i sin fulla potential. 

Victor Lundberg, som utsågs till matchens bästa spelare och gjorde en stabil defensiv insats med många täckte skott sammanfattade matchen:

- Vi får inte riktigt till det, varken defensivt eller offensivt. Vi är inte riktig där sätt över hela matchen. För långt mellan lagdelarna vilket gör att de kan åker ostört mellan oss. Vi åker också för mycket med bollen och får inte riktigt upp spelat i planen som tänkt via våra halvor, avslutar Victor Lundberg. 

För Sirius väntar nu två viktiga bortmatcher mot Ljusdal och Kalix. Den första spelas den 5 november mot Ljusdal. 

- Det kommer bli en riktigt tuff match, tenderar att vara ganska fult spel i de matcherna men vi ska göra allt för att vinna. Det kan inte alltid vara vackert spel när vi krigar om viktiga poäng, avslutar Joel Wigren. 

Nästa hemmamatch: Sirius - Vänersborg, lördagen 15 november, kl. 15:00 

Läs mer om matchen, videointervju med Victor Lundberg och Herman Öbergs spelarbetyg på UNTs bandyblogg

Posten senast uppdaterad 31 okt 2014 kl. 15:08

Annonser


51