Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2115
c6b7b9e8089423b16ac67440f31ef475
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2016-01-03 14:29:01)

Foto: Anna Westin

Förlust mot Sandviken i årets första match

Det var inte många som på förhand gett Sirius någon större chans att rubba Sandviken. Av 48 seriematcher på bortais mot Sandviken har Sirius endast vunnit sju stycken. Därför var det en del av de 1032 åskådarna i Göransson Arena som höjde ett ögonbryn när Markus Kumpuoja efter fem minuters spel gav Sirius ledningen på pass från Joonas Peuhkuri. 

I den 11:e minuten kom kvitteringen genom Ted Haraldsson och ett par minuter efter det hade Sandviken planenligt tagit ledningen när Erik Pettersson gjorde 2-1. Redan i halvtid var siffrorna 6-1 och matchen hade glidit ut händerna för de blåsvarta spelarna. 

Christoffer Edlund gjorde fyra mål tätt följt av Erik Pettersson på tre mål när matchresultatet skrevs till 11-1.

Trots att tung eftermiddag kunde Mats Söderman se ett par ljusglimtar från matchen. 

– Vi har sagt att vi ska jobba för att utvecklas. Det är i slutet av säsongen som vi ska vara som bäst. Mot Tillberga vek vi ner oss i andra halvlek, det gjorde vi inte i den här matchen trots resultatet, säger Mats Söderman.

17 omgångar har nu spelats av Elitserien. Nio matcher kvar innan serien sammanställs och såväl slutspelslagen som kvallagen förbereder sig för vad som komma skall. Det är 18 poäng som Sirius har att slåss om och laget blickar nu framåt mot tisdagens match mot Edsbyn, matchstart kl. 19:00. Sirius hoppas till dess få tillbaka både magsjuka Jimmy Lindgren och Tobias Andersson samt skadade Jonas Eklund. 

Posten senast uppdaterad 3 jan 2016 kl. 14:29

Annonser


51