Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1459
a564656b95e84312344b451015b98e50
Tillbaka (UPD: 2013-02-18 19:10:51)

Våra funktionärer åkte med till Sandviken

Klubbchefen Kaveh Sarvari hälsade välkommen och därefter inmundigades mat, dryck och kaffe innan en quiz med frågor rörande Sirius och kvällens motståndare Sanviken delades ut.

Tränaren Olle Gabrielsson intervjuades i högtalarna och berättade om kvällens laguppställning och taktik.

Väl på plats satt gästerna tillsammans på långsidan bakom Sirius bås och fick till slut se Sandviken vinna med 7-2 inför 1502 personer i Göransson Arena, efter att Sirius länge varit med i matchen.

På hemvägen rättades quizet och det blev till slut utslagsfrågan (kvällens publiksiffra) som fick fälla avgörandet. Den på förhand storfavoriten Stig ”Stickan” Tapper hamnade på fjärde plats precis utanför prispallen. Han hade tippat rätt på 6 av 10 möjliga frågor och en publiksiffra på 1852 personer.

På tredje plats kom Sören Jansson, också han med 6 rätt men en publiksiffra på 1800 personer. Sören gratulerades och belönades med en Siriusmössa för sin tredje plats.

På andra plats kom Adam Illerbrand, också han med 6 rätt men en publiksiffra på 1326 personer. Adam gratulerades även han och belönades med en Siriushalsduk.

Och vinnaren av quizet 2013 blev ingen mindre än Manne Ohlsson med 6 rätt och en publiksiffra på 1583 personer. Alltså endast 81 personer ifrån vad som hade varit ett rätt svar. Manne gratulerades och belönades med en egen matchtröja.

Att tillägga var att en person lyckades med bedriften att inte skrapa ihop ett enda rätt. Personen ville inte tävlingsledningen avslöja. Denne erbjöds däremot att komma fram i bussen och hämta sitt tröstpris som var en påse bullar. Däremot ville denna person inte ge sig till känna denna gång med all respekt.

Som avslutning intervjuades Olle Gabrielsson återigen. Olle redogjorde detaljerat händelseförloppet från sin synvinkel och berättade därefter kort om fokus den närmaste veckan innan bussen rullade in i Uppsala igen.

Sirius Bandy vill tacka alla funktionärer för resan och för det fantastiska jobb som görs på vår arena!


Posten senast uppdaterad 18 feb 2013 kl. 19:10

Annonser


51