Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2295
11c6c40ecdabf7874d18b9dfe6772237
Tillbaka (UPD: 2016-11-30 10:53:06)

Gabrielsson inför kvällens match mot TB Västerås: ”Det brukar bli lite av en derbykänsla och mycket krig”

– Jag tror att det kommer bli en jämn historia. Laget som bäst tar vara på sina målchanser kommer vinna matchen. Det brukar bli lite av en derbykänsla och mycket krig, där ska vi peta in mycket energi, säger Sirius huvudtränare Olle Gabrielsson.

TB Västerås, som i senaste omgången fick med sig en tvåpoängare från Zinkensdamms i matchen mot Hammarby, är som bekant en väldigt tuff motståndare för Sirius. Västeråslaget har spelat väldigt bra mot storlagen i år, 7-2-segern hemma mot Edsbyn är ett exempel på det. Sirius kommer från ett bittert poängtapp i slutminuterna mot IK Tellus, en match där Sirius hade flera lägen att stänga matchen men där till slut gästernas kämpaglöd sprakade till i slutet av matchen och gav utdelning.

– Vi hade ett lite längre snack innan träningen i måndags där vi ventilerade och kikade på vad vi gjort bra och vad vi behöver utveckla ännu mer. Förra veckan så transporterade vi bollen i för långa perioder istället för att sätta fart på den med passningar, det behöver vi komma tillbaka till. Spelar vi bollen så ger vi varandra tid och hamnar då inte i lika trånga situationer, då känner vi igen oss. Det medför också att vi inte blir lika samlade i defensiven som vi varit tidigare, då vi tappar bollen i fel lägen. Bolltempo tillsammans med energi är något som vi gjort bra i säsongsinledningen och det ska vi bygga vidare på, säger Olle Gabrielsson som alltså är inställd på en jämn kamp mot tabellkonkurrenten som vid seger tar steget förbi Sirius.

Elitserien, omgång 10
TB Västerås - Sirius Bandy
Onsdag 30 november kl. 19:00
ABB Arena

Se matchen på bandyplay.se

Posten senast uppdaterad 30 nov 2016 kl. 10:53

Annonser


51