Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
567
258e61e2e2cb23f1e890c6892a08bd04
Tillbaka (UPD: 2010-03-25 16:44:48)

Gipspaket efter bandyfinalen

Trots rekordpublik och populära Bollnäs mot Hammarby så satte vädret stopp för bandyfesten. Siriusbandy.se kan rapportera om en tålig publik och fantastiska funktionärer i årets kanske värsta busväder. Sirius Micke Persson kunde meddela att ett av omklädningsrummen liknade en krigskådeplats med ett antal skadade människor.

Värst drabbad blev nog funktionären Inger Kolling som bröt foten. Händelsen inträffade efter "andra perioden" när Inger skulle inspektera en av läktarna. Inger halkade och fick ett brott på fotleden och nu väntar fyra månaders sjukskrivning. Inger beskriver händelsen som ren otur i ett obeskrivligt väder. Hon upplever också att hon omhändertogs på ett föredömligt sätt av allt från röda korset till ambulanspersonal.

Siriusbandy.se hoppas nu att Ingers fot läkes på ett bra sätt så att hon till sommaren kan fortsätta sitt ideella arbete som funktionär på lännakatten. Tåg och spårvagnar är nämligen ett av Ingers stora intressen. Siriusbandy.se vill också passa på att tacka er alla som jobbade under finalen. Ni var fantastiska!!!

Posten senast uppdaterad 25 mar 2010 kl. 16:44

Annonser


51