Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
315
5b63c045d4ee01315420294bd4b5a6ec
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2009-02-11 13:53:16)

Alexander Mayborn

Hemlängtan? Inte direkt

Vilken jävla kontaktannons man fick i UNT idag då, med tanke på era underbara kommentarer på bloggen finns de ju kanske iaf någon som skulle kunna tänka sej en kort (längre än werner å viktor), glad, bandyspelande 24a-åring. Om det nu inte är Thuré som skriver under andra nick, tack får låtan förresten Maria, kanske kan bli nåt att spela på brölloppet? OOuueh

Kände iaf att jag var tvungen att säga att jag trivs skitbra i laget å staden och just nu har jag absolut inte en tanke på att flytta någonstans......det kom ju inte direkt med i den förövrigt mkt bra skrivna artikeln.

Nu ligger jag i bussen med datorn i knät och facebookar för fullt, fan jag tror jag e fast....det är som en jävla drog att titta på kort, kommentera, och en del folks största och mest störande nöje....Puffa folk! Vilken jävla översättning dom gjorde där facebook, Poke på engelska måste ju självklart bli Puffa på svenska.........eller inte....ouueehh BDD...bland de dummaste!

Johannes, du ska glädja dej åt sirius-spelare som har musikintresse....alla idrottsmäniskor kan ju inte lyssna på Ulf Lundell och Springsteen.

Men jag kör en låt idag som ALLA måste älska.....om man nu inte enbart kör RIX FM, Lugna Favoriter eller NRJ hela dagarna vill säga.....BDS, Bland De Sämsta.

Sån här musik görs helt enkelt inte längre.....tyvärr.

Kolla här!!

Facebook is the shitznik............Högberg e kung på att köra buss......bandyhall måste vi ha.........Sirius trivs jag i.........nått så gripande.  / 16

Posten senast uppdaterad 11 feb 2009 kl. 13:53

Annonser


51