Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
161
fd88773a0b7f7d4ab75f946ed2d278cb
Tillbaka

Vi får hoppas på att Joachim är friskt och klar för match.

Hemmamatch för IK Sirius mot Bollnäs GIF

... för att under söndagen åka till Söderhamn för match mot Broberg.
 

I hälsingeorterna finns det en stark bandytradition och det känner redan de flesta, av oss bandyvänner till. Varken Broberg eller Bollnäs har haft förmånen att få spela så många gånger på arenan med SM-status som det tredje hälsingelaget, Edsbyn har haft. Men de har ändå spelat många matcher på Studenternas och fått bra resultat med sig från mötena med Sirius. I morgondagens match kommer Sirius att möta Bollnäs GIF. Det är alltid kul när Bollnäs kommer och säkerligen kommer det många supportrar från Bollnäs Flames för att heja på de orange-blå.

I fjol slutade matchen på Studenternas 4 – 4 och Sirius gjorde mål på hörna i den 89:e matchminuten. Strax innan hade Bollnäs gjort mål på straffslag och det kändes som om vi var på väg mot ytterligare en hedersam förlust. Men Sirius ville annat. Det blå-svarta blåstället åkte på och Niklas Hellqvist kvitterade till 4 – 4.

I årets upplaga av Elitserien har Bollnäs en seger och en oavgjord match. Segern i senaste matchen mot Gripen, gav säkert en hel del självförtroende åt spelarna i Bollnäs. Det gäller för blå-svart att vara med från start och inte ge mycket utrymme åt snabba bollnässpelare. Siriusbekantingen Peter Stock har varit skadad men är återigen tillgänglig för spel. Hemsidan tror på en mycket tuff, tät, sevärd och trevlig match.

Välkomna till Studenternas IP för match mellan IK Sirius BK och Bollnäs GIF

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51