Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
182
96daa39a0975d3adb8df4653e8efc7f0
Tillbaka

Olle Gabrielsson

Hemmapremiär

Igår var det match på gamla hemmaarenan Vinterstadion i Örebro, det såg ut som vanligt, inte så spännande. Väntar till nästa år då skall det börja byggas hall, skall bli spännande, hoppas att vi inte ligger alltför långt borta med det här i Uppsala för det kommer att behövas. Matchen igår var en ganska lam historia, isen höll bara i 20 min i varje halvlek, efter det vart det svårt att föra bollen efter isen. "Sunken "fortsätter att producera, tre mål ifrån hans klubba igår. Insåg dock i bussen att han behöver göra mer om han skall slå Nilssons rekord ifrån förra året. Men helt seriöst (som Werner brukar säga) 3.25 i snitt, det är helt sjukt.
Roos är alltid lika glad när han får komma till Örebro, Jarmo var imponerad av svampen och John tyckte att luften och vattnet kändes lika rent som i djupaste norrland.
Idag är det hemmapremiär mot Falun. Vore kul om det kom ner lite folk och titta på det ”nya snygga Sirius” citat av Lars Fall under teori pass i veckan. Vi får hoppas att det blir bra bandyväder ikväll, någon plusgrad får man nog räkna med och förhoppningsvis ingen nederbörd. Blir det bra is så skall det bli kul att visa upp vad vi i och runt laget har byggt på sen i april för hemma publiken. Så det är bara att kliva upp ur söndagssoffan och ta sig ner på Studan kl 17. 30 ikväll. Ses där!!

// Olle

Posten senast uppdaterad 4 dec 2008 kl. 17:11

Annonser


51