Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
366
602da5d67c003eefcb73b978258585ed
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: )

Alexander Mayborn

Hur var Suddens mål??

Vad fan sysslar vi med?! Det är ju helt sjukt att vi rår på Edsbyn i kyrkan. Har så mycket jag skulle kunna skriva om matchen men det blir för mycket så jag ställer bara en fråga. Var sista målet läckert?
 
Själv firade jag den största framgången i min bandykarriär med våran Matrialare, Jonny. Jag hade tvingat han följa med i 104de minuten och låsa upp vårat omklädningsrum. Jag hade suttit på bänken då ett tag å kände hur jävla pissenödig jag var....haha, till slut kom jag på den brilijanta idén att jag kunde skynda mej till toa och hinna tillbaka innan frislaget satts igång (det blev ju utvising i samma situation och det tar ju ett tag).
 
Jag hann inte längre än innanför dörren till omklädningsrummet när jag hör Jonny ropa.......det är avgjort, "men vilka fan vann då" ropar jag och min enda tanke är "hörnqvist", "Vi vann" ropar Jonny.
 
Så där sprang man, med brallorna halv nerdragna igenom korridoren och bara skrattade, ut på isen och har absolut ingen aning om vem som avgjort. Sen blev jag iof inte speciellt överraskad när jag hörde att de var Mr.100% Sundin som målat efter en läcker pass av.......Eskhult såklart. Fick ju börja fråga alla hur målet gick till....klart lagkamraterna tyckte de va freakshow och mycket kul att jag missat allting, ha.
Men men, vi vann, vi vann mot Edsbyn....i kyrkan. Ny match på onsdag och jag kan lova er att vi längtar redan. En match till på Studan......fy fan va läckert....ouuuueeeehh BDG.
 
Ikväll är det dags för Liverpool-Real.............oj oj oj.
 
Förlåt Jonny för att jag drack så mycket vatten under matchen...hehe.
 
/ 16

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51