Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2001
baad0099ffecedb8992c6d908b4ce714
TillbakaFoto: Fyrishov (UPD: 2015-05-07 12:07:51)

Foto: Fyrishov

IK Sirius Bandys nya Klubbchef är på plats

Jimmy har en bra bakgrund från tidigare arbete med affärsutveckling, evenemang och sponsring. Han kommer närmast från egen verksamhet men har tidigare innehaft en tjänst som försäljningsansvarig på Fyrishov samt säljchef på ett profil-företag i Uppsala. Han lämnar i och med sin nya tjänst hos Sirius Bandy sin nuvarande roll som sportchef för Hagunda Innebandy.

IK Sirius Bandy står inför stora och spännande utmaningar framöver såväl sportsligt som ekonomiskt. Jimmy kommer att leda den dagliga verksamheten och ha ett starkt fokus på att förstärka relationer med befintliga och nya partners. Allt för att uppnå ett ökat långsiktigt engagemang kring vår verksamhet. Vi fortsätter att utveckla det Blåsvarta konceptet som skall verka för ett skapa bästa förutsättningar för att våra duktiga Uppsala-ungdomar skall kunna utvecklas till kompetenta bandyspelare för att kunna förstärka vårt seniorlag på elitnivå. En grund för detta är att klubben säkerställer en kontinuitet i den dagliga ledningen för att fortsätta utveckla verksamheten.

- Det känns att föreningen numera andas optimism, säger Jimmy Helmersson. Det är motiverande att tillsammans med övriga i föreningen få vara med och utveckla den kommersiella delen och bygga en stark grund att stå på, både ekonomiskt och i verksamheten i övrigt. Jag brinner för idrott och jag brinner för Uppsala. Därför är jag extra stolt över att få vara en del av Uppsalas stolthet nummer ett, IK Sirius Bandy.

- Arbetet med att rekrytera en klubbchef  har legat högst på vår agenda och vi känner nu en stark tilltro till att Jimmy Helmersson är rätt man för uppgiften, säger Sirius Bandys ordförande Claes-Håkan Sandberg. Jimmy är en ung kille med sport, marknad och relationsbyggande i fokus, full med energi och driv. Vi har valt Jimmy ur en stor skara starka kandidater. Ett viktigt led i urvalsprocessen har varit en förankring av Jimmy bland våra verksamhetsansvariga och han hälsas nu varmt välkommen till föreningen. Detta ger oss bättre förutsättningar inför framtiden i vår ambition att bygga en framgångsrik verksamhet på elitnivå med basen i en stark ungdomsverksamhet med en tydlig koppling till Uppsala.


Kontaktuppgifter:
 
Jimmy Helmersson, 0762-05 07 08
 Klubbchef IK Sirius Bandy 
Claes-Håkan Sandberg, 0733-24 07 90 Ordförande IK Sirius Bandy
Carl-Owe Sweijer 0761-47 10 10 vice Ordförande IK Sirius Bandy

Posten senast uppdaterad 7 maj 2015 kl. 12:07

Annonser


51