Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1999
67b79399801ec5184590bdf0e3df6d0d
Tillbaka (UPD: 2015-05-04 01:41:30)

Ilja Grachev lämnar Sirius


– Det är dags för mig att gå vidare med det jag tror på. Jag ligger just nu i slutförhandlingar med en klubb och hoppas få det klart inom kort, säger Grachev som inte vill nämna vad det handlar om för klubb.

– Man har alltid mål som spelare och mitt mål är att spela så högt upp som möjligt. Nu går jag till en klubb som är bäst för mig bandymässigt och som passar mig runt omkring, säger Grachev som stod för 13 mål och 7 passningar i grundserien den gångna vintern på 23 matcher. 

Under sina tre säsonger i Uppsala har Ilja Grachev med sin spelstil blivit lite grann av en publikfavorit på Studenternas IP.

– Det är klart att det känns tråkigt när man har trivts i Uppsala och med supportrarna och så där, men det är dags för mig att gå vidare nu, fortsätter Grachev.

Även Adam Rudell tog under helgen beslut om att lämna blåsvart. Den f.d GAIS-spelaren återvänder till Göteborg, men denna gång för spel med Kungälv. 

Sirius har i dagsläget kontrakt med elva spelare för nästa säsong. Ett tänkbart nyförvärv är den förre Hammarbyanfallaren Markus Kumpuoja som klubben för diskussioner med.

Backen Niklas Eriksson lämnade i veckan besked om att han avslutar sin elitkarriär. 

Intervjukälla: UNT

Posten senast uppdaterad 4 maj 2015 kl. 01:41

Annonser


51