Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2330
ae7bb03ca2b95f4b1360d558845b9130
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2016-12-29 21:28:27)

Foto: Anna Westin

Inför årets sista och kanske viktigaste match: ”Vi vill ge våra fantastiska supportrar ett fint avslut på året”

Sirius Bandy har visat upp storform de senaste omgångarna och då främst hemma på Studenternas, med två raka hemmasegrar i bagaget. Morgondagens motståndare TB Västerås ligger på tionde plats i serietabellen, en placering ovanför Sirius. Den åtråvärda åttondeplaceringen innehar Hammarby som ligger på 15 poäng, bara tre poäng mer än Sirius. Det är med andra ord väldigt tätt kring den sista slutspelsplatsen och även om det är långt kvar på säsongen så är det två viktiga poäng som står på spel imorgon. TB Västerås imponerande i den senaste omgången där de tog en rejäl poängskalp hemma mot Bollnäs och det kommer krävas mycket av Sirius om de ska ta deras tredje raka hemmaseger imorgon.

- Vi känner oss starka, vi tror på det vi gör och vi vill fortsätta vara svårslagna på Studan. Vi vill ge våra fantastiska supportrar ett fint avslut på året, säger Stefan Tranblom.

För någon vecka sedan meddelade TB Västerås att deras ryska stjärnamittfältaren Rinat Shamsutov lämnar klubben för spel med AIK, ett tapp som många anser kommer påverka TB Västerås chanser att ta sig till ett slutspel. Tranblom tycker att tabellkonkurrenten spelat väldigt bra trots spelartappet. 

- Det är ju inget snack om att Shamsutov är en bra bandyspelare, samtidigt så har de ju flera andra duktiga spelare och de har ju redan visat att de klarar sig bra utan honom, säger Stefan Tranblom.

Senast lagen möttes, för en månad sedan, drog TB Västerås det längsta strået och vann med 4-2 hemma i ABB Arena Syd. Sirius var då inne i en formsvacka med bara en poäng på sex matcher. Imorgon är det ett helt annat Sirius som kliver ut på isen, samma spelare men den här gången med ett starkt självförtroende och med flera bra resultat i ryggen. 

Köp dina biljetter här till fredagens match mot TB Västerås på Studenternas.

Elitserien, omgång 17
Sirius Bandy - TB Västerås
Fre 30/12 kl. 19:00
Studenternas IP

Posten senast uppdaterad 29 dec 2016 kl. 21:28

Annonser


51