Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2082
abb8b83930fe3b75bc504d68ef01d44c
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2015-12-08 16:35:42)

Foto: Anna Westin

Inför bortamatchen mot Tillberga

Medan landslaget haft sin första samling inför VM 2016 har Siriusspelarna haft ledigt under helgen för att vila upp sig inför de sista matcherna innan ett kortare juluppehåll. Först ut är bortamatch mot Tillberga. Ett Tillberga som förra året slutade sist i Elitserien men inför i år gjort flera starka nyförvärv, framförallt ryssen Rinat Shamsutov. Laget har hittills inte lyckats leva upp till de förväntningarna som bandysverige haft är inför kvällens tillställning placerat två poäng framför Sirius. 

Kvällens Siriuslag ser till stora delar ut som senaste matchen mot Edsbyn, där Sirius föll med 8-4. David Thorén är som tidigare nämnt borta en tid framöver p.g.a. handskada. Positivt är att Mattias Widéns är tillbaka i spel efter ljumskskada som tidigare satt stopp. Kjellsson vaktar målet och Oscar Rönnqvist finns med i truppen. 

Förra året blev det en blåsvart seger i ABB Arena för att sedan förlora hemma på Studenternas IP. Blir det en ny seger i ABB-arena? Är du inte på plats kan du i vanlig ordning följa matchen via Elitrapport.se eller UNT.se/sport

Matchfakta: 
Tillberga - Sirius 
Datum: Tisdagen 8 december
Tid: 19.00
Plats: ABB Arena
Domare: Roland Fager

Nästa hemmamatch spelas sedan på fredag 11/12 kl 19.00 mot Vetlanda på Studenternas IP. Syskonen Alm som ligger bakom Skrotcentralen företagen uppmanar då hela Uppsala till att komma ner till arenan och se matchen och ha en trevlig afton med familjen. De bjuder alla på fri entré (!).

Sirius P13 kommer att sälja julgrannar, så passa på att köpa din gran inför julen och stöd ungdomsbandyn i Sirius. I så fall vill vi tipsa er att om komma ner till Studenternas IP denna kväll. Håll utkik i våra medier framöver för att få veta mer om vad som händer på Studan den 11:e december. Kom dit och se bandy, träffa människor, inandas julstämning, njut av tradition intill Fyrisån, se en svävare, isjakter och mycket mer. Hoppas vi ses där.

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 8 dec 2015 kl. 16:35

Annonser


51