Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1887
8abbab4f6cca191a1be4f31c454bf927
Tillbaka (UPD: 2014-11-28 12:57:11)

Inför derbymatchen mot Hammarby

En bandyfest väntar under morgondagen på Södermalm i Stockholm. Hammarby tar emot Sirius och erbjuder gratis entré till samtliga i deras projekt "Bandydagen". Ta chansen att åka och njuta av stämning, kamp och kultur.

Sirius skuggar Hammarby i tabellen och kan i och med seger passera de grön-vita. Både lagen kommer från segrar i senaste omgången. Sirius vann borta med 4-2 mot Tillberga medan Hammarby slog Bollnäs med 3-1. 

Ilja Grachev var stor matchvinnare med sitt hattrick i matchen mot Tillberga och tror på ny Sirius-succé mot Hammarby. 
- Det ska bli spännande! Det känns som vi är på gång. Kommer vara mycket folk på Zinken och lovande väder, upplagt för en bandyfest helt enkelt! Sen är det alltid roligt att möta Bajen, säger Ilja.

Hur ska ni spela för att ta med er två poäng från Zinken imorgon? 
- Hammarby är alltid svåra att möta. De spelar en offensiv bandy på många spelare men haft en tuff inledningen. Dock känns det som att de börjar få bra snurr på grejerna. Speciellt i och med segern på Bollnäs som ju är en värdemätare. De gillar att spela en offensiv bandy och går med många i anfallet. Vi kommer försöka utnyttja omställningarna. Samtidigt är vi båda två lag som gillar att hålla i bollen vilket kommer skapa en intressant matchbild. 

Bäste målskytt i Sirius hittills denna säsong. Blir det några mål från klubba imorgon? 
Man vet aldrig! Ska ge 100 % så får vi allt hoppas på det! 

Du har såhär långt denna säsong fått mycket positiv respons från folk runtomkring bandyn i media. Känner du själv att du utvecklats som spelare? 
Jag tycker att jag har mognat lite i mitt spel. Lite mer jämn mellan matcherna än om man jämför med hur det var för ett par år sen. Sedan så sitter det också lite i huvudet. Skotten har hittar rätt vilket ger mig en positiv känsla. 

Mycket folk förväntas imorgon på Zinken, påverkar det dig som spelare något?
Man blir bara mer laddad när det är mycket folk. Vi hade en fantastisk support borta mot Tillberga i onsdags. Kändes som vi spelade på hemmaplan då. Västra Sidan var helt fantastiska! Tror de överröstar alla på Zinken imorgon, inge tvivel! 

Matchfakta:
Hammarby-Sirius
Lör 29 november kl. 14:00
Zinkensdamm IP

Victor Lundberg är fortfarande skadad och kommer missa matchen. Förhoppningarna är att libron ska vara tillbaka efter landslagsuppehållet när Sirius möter Bollnäs den 10 december. 

Posten senast uppdaterad 28 nov 2014 kl. 12:57

Annonser


51