Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1296
b49523e7fbceb764d68a58fefeec9250
Tillbaka

Eskhult inför premiären.

Eskhult inför premiären.

(Klicka för att visa bilden i fullskala)

Inför elitseriepremiären

Villa Lidköping och Sandviken startade årets Elitserien i lördags men imorgon drar det igång på riktigt med totalt sju matcher. Sirius ställs i seriens första omgång mot nykomlingen IFK Motala på deras hemmaplan som numera heter Plustjänster Arena. 

Motala imponerade stort under förra årets säsong i den södra allsvenskan. Laget var klara seriesegrare med ett par omgångar kvar och var svårslagna under hela säsongen. Inför comebacken i elitserien har laget bland annat spelat Svenska Cupen där laget åkte på tre förluster då man mötte Hammarby, Västerås och allsvenska Örebro. På hemmaplan är man däremot starka och laget höll jämna steg med Hammarby i deras genrep i en match som slutade 3-5 till stockholmarna. 
Laget tränas i år av Patrick "Putte" Johansson, tidigare bland annat spelare och tränare i Vetlanda. Från Småland värvades också målvakten Rickard Solebris-Andersson och hem kom David Brodén, tidigare i Sandviken men i övrigt är det truppen som tog laget till Elitserien som också ska försöka göra IFK Motala till ett stabilt elitserielag. Patrik Spångberg har stor rutin och bredvid honom finns en flertal spelare med elitserierutin som exempelvis Lukas Person, Eric Ågren och Christopher Sandell. 

Sirius har i stort sett bytt ut halva laget till denna säsongen och nu är det upp till bevis för laget som har bland och gett under försäsongen. Alexander Mayborn som har dragits med en skadad ljumske under någon vecka tränade igår med laget och hoppas vara tillbaka inom kort. Även Ilja Grachev som har varit sjuk är på väg tillbaka och chanser för spel imorgon för en av lagets två ryska spelare är goda. I övrigt är spelarna i truppen redo för match. 
IFK Motala-Sirius Bandy
Onsdag 24 oktober, kl 19:00
Plustjänster Arena

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 24 okt 2012 kl. 12:35

Annonser


51