Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2494
3ce782856142ac2511a4d26b8527849a
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2017-10-31 13:20:30)

Foto: Anna Westin

Inför hemmapremiären: ”Vi vill visa vår hemmapublik vad vi går för”

Det var drygt nio månader sedan det senast spelades Elitseriebandy på Studan och i morgon är det äntligen dags för hemmapremiär. 

- Känslan är alltid bra när det vankas hemmapremiär! Det är något speciellt med Studan en höst/vinterkväll. Vi är sugna på att visa vår hemmapublik vad vi går för, säger Johan Jansson Hydling.


Sirius tar emot förra årets finaltvåa Bollnäs GIF som inlett säsongen med en förlust (mot Västerås SK) och en seger (mot Vetlanda BK).


- Bollnäs är ett riktigt tufft motstånd. De har fartspelare i bland annat Halavouri, de har Hellmyrs som är en av Elitseriens bästa spelare och de har Mickelsson i fram som är en klassforward. Sedan har de ett ramstarkt försvar med Bejja, Westh och Spinnars som är Elitseriens namnkunnigaste, säger Johan Jansson Hydling.

- Det kommer krävas väldigt mycket av oss i morgon men jag är övertygad om att vi studsar upp några snäpp mot i fredags vilket kommer att krävas, fortsätter han.


Intresset för Sirius och för bandyn i Uppsala är väldigt stort. Morgondagens kickoff-middag är fullbokad och klubben har slagit säljrekord i antalet sålda säsongskort.


- Det är superkul med det stora intresset. Det är klart att man märker att det har ökat, man pratar bandy bland partners och med folk i allmänhet så det är bara roligt, säger Johan Jansson Hydling.


I morgon kl. 19:00 inleds Elitseriesäsongen på Studan.


- Vi är som jag sa tidigare otroligt laddade och vi vill visa vår hemmapublik vad vi går för! Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi Sirius, säger Johan Jansson Hydling.

Sirius Bandy - Bollnäs GIF
Onsdag 1/11 kl. 19:00 (Studenternas)


_________________________________________________________________________

Johnny Helmersson

Posten senast uppdaterad 31 okt 2017 kl. 13:20

Annonser


51