Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1899
21a98eace5f659a0fc1db4e880cb8d07
Tillbaka (UPD: 2014-12-17 11:00:52)

Inför matchen mot Villa Lidköping

En del skadebekymmer finns i Sirius trupp inför dagens match. Mattias Widén kommer spela back istället för Max Eriksson som har problem med en fot. Robin Olsson kommer in på en offensiv mittfältsroll och Kimmo Kyllönen som varit borta i sex veckor får i kvällens match förtroendet att vakta målet. Juniorerna Jonas Eklund och Johannes Camilton finns med i dagens laguppställning.  

- Det känns riktigt härligt att vara tillbaka. Man vill stå och mota bollar på träningarna istället för att sitta på en motionscykel eller enbart styrketräna. Nu är det ett tag sedan jag spelade en match men tror inte det kommer vara något problem alls. Jag är laddad och kommer ha fokus på rätt saker, säger Kimmo. 

Att Kimmo skulle vara något självklart val har det inte talats om. Både media och Thony har imponerats över Gustavs matcher och fick trots att Kimmo var återställd stå förra veckans matcher. 

- Gustav har varit väldigt stabil. Det glädjer mig att se vilken utvecklingen han tagit under den korta tiden jag varit i Sirius. Vårt försvarspel har under denna säsongen också varit betydligt bättre. Vårt mål är att ikväll göra det riktigt svårt för Villa att komma till de bra lägen de annars brukar göra med sina skridskoskickliga anfallare, avslutar Kimmo Kyllönen. 

Villa har under den första delen av säsongen varit det lag som tillsammans med Vetlanda kryssat flest matcher. Hela fem utav elva matcher har Villa lämnat med delad pott och återfinns på en 9:e plats i tabellen, precis utanför slutspelet. Som vanligt är det David Karlsson och Daniel Andersson som står för de flesta av målen i Villa, men även Jesper Bryngelsson är ett hot mot Sirius.

Anmärkningsvärt är att både Villa och Sirius har varit klart bättre i andra halvlekarna än i första. Sirius ligger sist i "första halvleks-tabellen" och Villa bara på åttonde plats.


Matchfakta: 
Sirius - Villa Lidköping
Ons 17 december kl. 19:00
Studenternas IP
Väder: -4, klart och svag vind. (källa: SMHI)

Posten senast uppdaterad 17 dec 2014 kl. 11:00

Annonser


51