Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1939
d31dd3fdc8396de1c178c9167044dfce
Tillbaka (UPD: 2015-01-28 14:20:58)

Inför Sirius - Tillberga

Sirius fick en stark start på 2015 med två övertygande seger. Efter det kom en svacka med tre raka förluster mot tre slutspelslag. Nu har laget laddat om och ikväll är Tillberga motståndet som måste besegras. När Sirius mötte Tillberga i höstas blev hörnor den avgörande faktorn. I 4-2 seger gjordes tre mål på hörna. 

Jakob Jenefeldt är fortfarande på skadelistan och hans medverkan under säsongsavslutningen är oklar.

Läkningen går sakta framåt, knät börjar bli stabilare men rörligheten är tyvärr fortfarande väldigt begränsad, säger Jakob och fortsätter. 

- Jag har tränat på med min rehab eftersom att rörligheten fortfarande är så begränsad så kan jag inte göra så mycket annat för tillfället.Jag hade hoppats att det skulle gå lite snabbare att läka och att jag skulle kunna träna vid det här laget så någon tid när jag kan vara tillbaka vågar jag inte riktigt sätta. Jag hoppas rörligheten kommer tillbaka snart så jag kan börja träna och att det sen ska gå fort att komma i form, sedan om det blir så är en annan femma. 

På fredag väntar säsongens kanske viktigaste match när Sirius beger sig till Göteborg för mötet med Kungälv. Lagen slåss tillsammans Kalix för att undvika kvalspel.

Matchfakta: 
Sirius - Tillberga
Ons 28 januari kl. 19:00
Studenternas IP

Posten senast uppdaterad 28 jan 2015 kl. 14:20

Annonser


51