Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2616
ca2c83e0ec7db995cad7c3b7f79018da
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2018-11-09 12:53:08)

Foto: Anna Westin

Inför Sirius - Villa Lidköping

Innan vi för alltid glömmer matchen nere i Vetlanda senast och går vidare. Vad är din analys av den matchen?


Vi gör ingen bra match i Vetlanda. De är bättre än oss men vi ger bort 2 enkla mål i första halvlek för att vi slarvar med bollen och ett mål får dom efter en felaktig hörna. Vi måste utvecklas ännu mer i vårt passningsspel, det är där vi fortfarande har stora brister. Man ser också att vi måste höja våran så kallade lägstanivå. När vi är bra så spelar vi bra bandy men när spelet inte sitter så blir det precis tvärtom och när vi möter något av topp-8 lagen så behöver de inte mer än 20 minuter för att avgöra matchen. Det går fort i bandyn.


Hur ser du på din egen roll i laget i år? Är den annorlunda än tidigare? Du är ju äldst…


Det är kul att vara farsan i laget, haha. Hur jag spelar är väl lite annorlunda, det är alltid skillnad hur olika tränare vill att man ska spela. Rollen är vare sig större eller mindre än vad den har varit de senaste åren. Jag vill ta ett stort ansvar på planen och försöker driva vårt spel och ta kloka beslut. Jag siktar på att ge 100 procent varje träning och match. Det betyder inte att jag gör massa poäng eller så, det är mest det att jag ska vara delaktig i spelet, ge allt och ha bra kvalité på allt jag gör.

Villa har sju landslagsspelare och är superfavoriter i nästan alla matcher. Går det att rubba dem och i så fall hur?


Åh, jävlar vilket gäng de har, haha! Men vi har nästan lika många landslagsspelare. 4 finska och några spelare som spelat i det svenska landslaget (på ungdomssidan). Villa har sitt spel, de har bra bandyspelare på varje position och bred trupp. Men vi kommer inte att kunna vinna om vi börjar jämföra spelare så där. De är helt enkelt ett starkare lag. Men, det finns något som heter "vilja". Kan vi verkligen ge allt vi har på lördag så har vi en chans. Vi är på hemmaplan, det ska bli varmt och skönt, varmare än i Göransson arena i Sandviken. Det kommer inte att bli "finlir" över 90 minuter. Det blir en kul utmaning för oss.


Vi tackar Markus och önskar lycka till!


Köp biljetter till matchen här.

Posten senast uppdaterad 9 nov 2018 kl. 12:53

Annonser


51