Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
807
8625979a8e3ce95c89c3c20aca42ac6f
TillbakaGlädje efter senaste matchen mot Bollnäs (UPD: 2011-02-23 13:12:29)

Glädje efter senaste matchen mot Bollnäs

Inför Sirius-Bollnäs

Sirius fick kämpa in i det sista för att nå slutspelsplatsen efter att man bland annat vann sex raka matcher inför den sista omgången. Bollnäs har hållt en jämnare nivå under säsongen och slutade tvåa i årets elitserietabell. I och med sin placering fick man efter Sandviken välja motstånd för kvartsfinalerna där man valde Sirius. 

Blåsvart har mött Bollnäs tre gånger under säsongen där Bollnäs har vunnit två av matcherna (6-3, 5-4). I det senaste mötet mellan lagen var det dock Sirius som stod som segrare efter 4-1 hemma på Studan för drygt tre veckor sedan. 

Sirius hade igår ett möte efter träningen där man pratade ihop sig inför denna kvartsfinalserie som man givetvis ser fram emot. Igår tränade Patrik Johansson och Lars Fall tillsammans med övriga och de väntas kunna spela imorgon. 

Bollnäs är ett av sveriges bästa lag och var så sent som i fjol i SM-final där man föll mot Hammarby. Den stora stjärnan som driver laget är Per Hellmyrs. I laget finns också ett flertal duktiga finska spelare i form av Aaltonen, Lukkarila och målvakten Oksanen. Dessutom har man en av världens bästa försvarare i backlinjen, Andreas Westh. Det är med andra ord ett bra motstånd som kan bjuda upp till fin bandy som kommer till Uppsala imorgon. 


Se nu till att stötta Sirius på Studan imorgon! 
Kom i tid och undvik köer. 

Matchfakta:
IK Sirius - Bollnäs GIF
Match: Kvartsfinal, nr 1
Plats: Studenternas IP
Tid: 19:00

Posten senast uppdaterad 23 feb 2011 kl. 13:12

Annonser


51