Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2218
41be373e20515d2d136fc8f403558a6a
TillbakaLars Fall i Siriuströjan. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2016-09-09 11:02:37)

Lars Fall i Siriuströjan. Foto: Kenta Jönsson

Inför Sirius-Ljusdal

Årets Sirius är ett relativt ungt lag med många hungriga spelare på väg uppåt i karriären. Ett undantag är Lars Fall som är tillbaka i klubben efter tre säsonger i Villa Lidköping.– Det känns jättekul att vara tillbaka i Sirius. Det känns som att komma hem på ett sätt även fast det är ett nytt lag. Dock är det ju samma omklädningsrum och tapeter som när man började i Sirius, säger Fall, som alltså tillhör en av de äldre spelarna i laget.– Jag känner mig som Pierre Roos nu. Det är en väldig skillnad mot att vara den som tyckte att alla andra var gamla och att själv vara den personen nu. 

Trots detta känner ändå Fall igen sig i många delar, förutom då att väggarna har samma tapeter. – Det är ändå samma tugg i omklädningsrummet som när jag var här sist och sköna killar, härlig träningsmentalitet och folk som verkligen vill bli bra på bandy.

I helgen är det alltså dags för 32-åringen att spela sin första match med blåsvart på drygt tre år.– Även om jag inte har jättemycket förväntningar har vi ändå pratat lite om hur vi ska spela, så att se lite nyanser av det i alla fall skulle vara kul. Vi har ju mest spelat på rink nu men det har varit bra fart och det är många spelare som ser spännande ut och som ser att kunna bli riktigt bra. Sen är det ju första matchen, man har knappt hunnit spela och så är det redan match, känns det som. Men det är det som är kul också. Det ska bli kul att spela igen, det är ju därför man håller på.

Ljusdalssonen möter alltså sin moderklubb på lördag, något han ser fram emot.– Det är ju moderföreningen och jag är bra kompis med några i laget. Det är särskilt kul att Misja Svesjnikov är tillbaka. Det ska bli kul att möta honom och få bryta honom en gång i alla fall, avslutar Fall.

Sirius möter Ljusdal imorgon kl. 12.45 i Relitahallen. Entré: 50 kronor. 

Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 9 sep 2016 kl. 11:02

Annonser


51