Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1032
215eac02b962ba25479be928ca79eb4b
Tillbaka (UPD: )

Inför Tillberga-Sirius

Tillberga är ett lag som Sirius hade svårt med den förra säsongen då man förlorade båda matcherna mot Västerås-laget. Tillberga spelade med lågt försvar och en viss Andreas Bergwall i mål vilket gjorde att Sirius hade väldigt svårt att göra mål. Blir det ändring på det idag?

Tillberga har startat årets elitserie med en del förluster men imponerade för någon vecka sedan då man slog Bollnäs hemma med 4-3. Vilket då var Giffarnas första förlust i elitserien. Anders Östling är den stora stjärnan i laget och leder också interna poängligan med sju assist, en spelare som Sirius får se upp med idag. 

Sirius har efter matchen mot Bollnäs haft en veckas uppehåll från matcher vilket gjort att man kunnat tränat på ordentligt i Relitahallen under veckan. På skadelistan är ju fortfarande Kyller och Hydling men Boivie har imponerat på liberon och Max Eriksson har gjort två riktigt bra matcher på vänsterbacken. Tillbaka i laget är idag Viktor Broberg.

Sirius trupp till matchen: Jakob Säleby (mv), Jani Helin (mv), Patrik Johansson, Max Eriksson, Lars Fall, Joachim Boivie, Kalle Spjuth, Niklas Hellqvist, Andreas Eskhult, Andreas Werner, Erik Sundin, Christian Mickelsson, Viktor Broberg, Mikael Jacobsson

Matchfakta:
Tillberga-Sirius
Söndag 27 dec, 16:00
ABB Arena

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51