Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
644
4021e1c7c8a9e3efc717bd437e2a603f
Tillbaka

Eskhult ställs mot sin tidigare klubb, Kazan (Foto: Martin Henriksson)

Inför World Cup

Sirius spelar i helgen sin tredje turnering under denna försäsongen, Svenska cupen i all ära men det är World Cup som verkligen startar tävlingssäsongen med sin mäktiga historia som bandyvärldens största cup och med alla världens bästa lag samlade på samma plats.

Sirius tränar numera på Studenternas IP där isen blir bättre och bättre. Ikväll är det sista ispasset innan man beger sig till Sandviken på torsdagsmorgonen. Lars Fall är fortfarande osäker på spel och ska testa på träningen ikväll. För övrigt är hela truppen tillgänglig i helgen.

- Det ska bli grymt roligt att spela World Cup som är höjdpunkten på försäsongen. Nu möter vi ju också Kazan som jag spelade med i Ryssland där tre spelare är kvar ifrån min tid i klubben kommenterar Andreas Eskhult.

Sirius motståndare i Grupp A:


Stabaek
Norska Stabaek har precis som många andra norska lag problem när man möter svenskt och ryskt motstånd. Man är fortfarande en bit efter och ska väl inte kunna hota Sirius? Stabaek är givetvis ett av topplagen i den norska ligan.
Möter Sirius: Torsdag 13:15

Dynamo Kazan
Ryssarna ser på förhand givetvis ut som den svåraste moståndaren i gruppen där svenskbekantingarna Lampinen och Laakkonen spelar tillsammans med nyförvärvet Obuhov och före detta Sandvikenspelaren Daniel Eriksson.
Möter Sirius: Lördag 08:30

Hammarby
Bajen har haft en tung försäsong med mycket skador och lyckades inte riktigt i Svenska Cupen i Vänersborg. Patrik Nilsson är nu tillbaka vilket givetvis gör Hammarby farligare framåt.
Möter Sirius: Fredag 21:45

Fakta:

World Cup
Plats: Sandviken
Datum: 14-17/10
Segrare 2009: Hammarby
Spelats sen: 1974
Mesta mästare: Boltic, 6 st
Mest finaler: Sandviken AIK, 10 st
Sirius i WC: Två finaler


Läs mer om cupen här

Posten senast uppdaterad 12 okt 2010 kl. 11:07

Annonser


51