Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
188
c0d625b93743f9d86b2e4498bd407631
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2008-12-03 19:06:53)

Alexander Mayborn

Inställd träning, läsarrekord och hundskit!

Nog för att jag vet att jag har ett hyfsat intressant liv som arbetslös. bandyspelande, särbo i Uppsala men att det skulle leda till läsarrekord redan första dagen hade inte ens jag kunnat drömma om.
 
Igår var den gemensamma träningen inställd pga av all snö. Det blev rehab för oss bandydårar och efter den bjöd jag hem Fall, Werner och Ozzy. Den sistnämda är Werners lilla ettriga hund som inte ser särskilt manlig ut, men vad e de man säger?? Sådan herre sådan hund? Igår hade iaf Ozzy bestämt sig för att bajsa i den största snödrivan i hela fålhagen innan han skulle upp och sova i min säng medan vi spelade TV-spel.
Problemet är bara att Ozzy är långhårig och mycket av bajset fastnade i pälsen.Sjukt att det finns hundälskare som påstår att hundar luktar gott!!
Det slår ju ändå inte när jag besökte vår kära lagkapten ute i Storvreta och hans hund bokstavligen bestämde sig för att älska med mitt ben......freakshow!
Jag är en kattmänniska By the Way.
 
Ozzy låg iaf och osade avföring i min säng medans Werner visade att han sög på Tennis-spelet som jag nyligen köpt medans Fallen visade att han även på detta spel är lika bra som mig....störande.
 
Imorgon är det dags för Bollnäs som är ett mycket bra lag men inte har motsvarat förväntningarna riktigt än.
Vinst senast med 10-4 mot min gammla klubb Gripen har nog givit självfötrondet en skjuts och dom blir en svår nöt att knäcka. Men Studan är Studan och där är vi starka och vi kommer ge allt för att ta hem 2 pinnar.
 
Håller mig bra uppdaterad när det kommer till bandysidor på nätet nu när jag fått detta uppdrag och till min stora förvåning finns det fortfarande folk som är emot bandyhallar, men det är klart det är väl dom personerna som bara tar sig ut och kollar på matcher när det är 2 minus och vindstilla. Självklart ska bandy spelas inne när nu vädret inte tillåter något annat. Jag undrar hur många åskådare Almtuna hade haft på sina matcher om dom spelat i 5 minus och snöstorm???
 
Dagens Youtubeklipp kommer jag försöka köra dagligen. Jag är ett stort fan av hip-hop men vissa svenska rappare borde inte få spela in en enda låt och verkligen inte få en intervju i en av våra största tv-kanaler......Här har ni en av svergies bästa rappare Kens fd springpojke Houman(inte ens i närheten av ken) frågan är om han är nervös eller bara dum, var tror ni, freakshow är det iaf!  http://www.youtube.com/watch?v=-BmS0yNCU5M
 
Ses imorgon med lite inför-matchen-tankar. / Aleks
 
"Sirius bandy här och nu från 1907"

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 19:06

Annonser


51