Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2303
fdb237629b73e6d80a962b76bb1caef1
TillbakaFoto: PEBO-Foto (UPD: 2016-12-06 01:42:08)

Foto: PEBO-Foto

Jakob Jenefeldt efter förlusten mot SAIK: ”Nu vill man mest gå och gräva ned sig”

Ett effektivt Sandviken var ikväll flera klasser bättre än Sirius som genom enkla misstag gav bort flera målchanser. Gästerna som lite snöpligt hamnat i underläge redan efter 35 sekunder svarade med ett snabbt kvitteringsmål. I den tredje matchminuten drog Christoffer Edlund iväg ett lågt skott strax utanför Sirius straffområde och bollen for in i mål vid Henrik Kjellssons vänstra hörn. 
 
Henrik Kjellsson kom att få en tuff dag på jobbet och hade det inte varit för hans stundtals bländande insatser i Siriusmålet så hade Sandvikens 1-3-ledning i halvtid varit betydligt större än så. Sirius som bättrat på sitt spel i slutet av den andra halvleken fick en rejäl kalldusch i inledningen av den andra, sedan var rullgardinen nere i fönsterbänken. Två mål på två minuter från Sandviken innebar en stabil fyramålsledning och nattsvart för Sirius. Siffrorna skulle komma att bli ännu mörkare innan 90 minuter gått, vi fick se två tremålsskyttar ikväll, både Christoffer Edlund och Erik Pettersson, och när väl slutsignalen ljöd över Studenternas stod det 1-10 på resultattavlan. 

-  Vi gör en jättedålig match och Sandviken är fruktansvärt bra. Vi ger bort ganska många mål så vi hjälper dem lite på traven, det har man verkligen inte råd med mot Sandviken. Nu vill man mest gå och gräva ned sig, säger Jakob Jenefeldt direkt efter matchen till Sirius TV.

Se hela intervjun med Jakob Jenefeldt här.

Sirius Bandy-Sandvikens AIK 1-10 (1-3)

Elitserien, omgång 12

Hörnor: 4-9
Straffar: 0-0
Utvisningsminuter: 20-20
Publik: 785

Posten senast uppdaterad 6 dec 2016 kl. 01:42

Annonser


51