Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2274
37c5625b24f0be9fa3d8a147d76ee5fb
Tillbaka (UPD: 2016-11-16 14:12:56)

Jakob Jenefeldt inför Kalix borta: ”Det är de här matcherna vi måste vinna”

Kalix kommer från ett oavgjort resultat borta mot Tellus, en viktig poäng som de fick med sig efter att ha gjort två mål under de sista fem spelminuterna. Först på straff i den 85:e minuten sedan på hörna i den 89:e minuten. Sirius har 8–1-förlusten hemma mot Villa i bagaget, en match de förhoppningsvis har skakat av sig, främst insatsen i slutet av matchen när siffrorna på resultattavlan skenade iväg. Sirius Jakob Jenefeldt tycker att förberedelserna inför kvällens match har känts bra.

- Det är ju ett tätt spelschema och inte mycket utrymme till återhämtning mellan matcherna men efter en något sämre insats senast så känns det bra med match så snart igen, säger Jakob Jenefeldt.

Kvällens motstånd har under de fem spelade omgångarna både blandat och gett på isen. I den andra omgången slog de Vetlanda med uddamålet hemma på Kalix IP men annars har de haft det tufft med poängskörden. Sirius kommer främst fokusera på sitt eget spel ikväll även om Jenefeldt noterat deras ryska nyförvärv, Alexandr Zheltiakov och Ivan Destura.

- Vi ändrar inte vårt spel nämnvärt utan utgår ifrån våra grunder, däremot finns det saker som vi gjorde senast mot Villa som vi vill förbättra och saker som vi gjort bra i matcher innan det som vi vill få med lite mer. Personligen har jag rätt dålig koll på Kalix mer än att dem värvat några ryssar och då brukar det gå fort i omställningarna, säger Jakob Jenefeldt.  

En seger ikväll skulle generera i minst ett hack upp i serietabellen för Sirius del men att möta Kalix på deras egen hemmais är allt annat än en enkel uppgift. Det är som skrivits någonting Vetlanda kan skriva under på.

- Det är de här matcherna vi måste vinna, med all respekt för Kalix och att de är starka hemma. Även om vi jobbar med utveckling så är det alltid viktigt att vinna, så är det, avslutar Jakob Jenefeldt med.

Elitserien, omgång 6
Kalix Bandy - Sirius Bandy
Onsdag 16 november kl. 19:00
Kalix IP

Se matchen på bandyplay.se

Posten senast uppdaterad 16 nov 2016 kl. 14:12

Annonser


51