Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
324
3a36db5ec987db4a4f87126a978c528f
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: )

Alexander Mayborn

Jolla har ny fin bil

1 poäng mot världens bästa......jättekul å en stark insats av oss igår....kul med så mycket folk å bra stämmning på läktaren med.
Sjukt att vi med 2 omgångar kvar ligger på 3dje plats.....Va e detta?? Det hade vi ju inte riktigt trott innan säsongen......men vi förtjänar ju de.
 
Våran Kalixkung, John, har köpt en ny bil......ärligt talat, den mannen gillar bilar.....en vit BMW, riktigt het. Jag hade mitt X bil en sommar....en vit Nissan Micra som jag hypade upp med bokstäverna shibby(ni som sett filemn "dude wheres my car" fattar), började bra....noooot.... första dagen när jag råkade köra in i ett räcke när jag envist skulle ta en gångväg(den va sjukt mycket närmare) räcket gick rakt genom rutan och istället för att trampa på bromsen gjorde jag tvärt om å gasade mer.....total freakshow bjöd jag på. Det blev en dyr historia, om bilen kosta 3000 kostade nog reparationen 4000, en av mina sämre affärer.....som sagt, en av dom. Så vad du än gör John....skippa smala gångvägar med räcken.....de blir bara bananas....ouueh! Kanske kan jag få låna den nån gång John?
 
Nu har man vaknat upp precis och ligger i sängen å kollar på TV, det är säkert.....de finns inte ett program som Aleksander e de minsta intresserad av just nu så de får bli en liten promenad och sen luncha med några lagkamrater tippar jag på, både pirre å olle e ju lärare å dom har ju lov denna veckan.......igen. Sjukt bra yrke, om man inte jobbar på högstadiet då, med ettriga finniga målbrottskillar. Fan jag blir mörkrädd när man tänker tillbaka på hur man betedde sej under högstadietiden, man kan ju trösta sej med att ungarna är 10000 gånger värre nu iaf.
 
Ha en helt underbar Måndag....bästa dagen i veckan......eller inte
 
Dagens youtubeklipp är ett litet raggningstips till alla singlar där ute....se och lär...ouueh:  http://www.youtube.com/watch?v=zYtp4D6cbnY&feature=related
 
Nån som har tips om film man kan se ikväll förresten?????
 
/ 16

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51