Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
175
3e22d6b061663ae92667872c9bc1b1b1
Tillbaka

Olle Gabrielsson

Jopp!

Nu är det inte långt kvar till första matchen på stor bana. Nästa vecka smäller det. ABB Arena, Västanfors från Fagersta står för motståndet. Det skall bli intressant, har ingen aning om hur bra de är eller hur mycket de varit på stor is. Man kan ju se lite på resultatet som varit så här långt på försäsongen att det är bra att vara på stor is. Tillberga t.ex. har slagit Bajen, Motala och så tror jag att det var något mer elitserielag, inte illa. Men tränar man alla pass från början av augusti så borde det väl vara så. Förhoppningsvis hinner vi komma ikapp nu när även vi snart får spela riktig bandy!!!

En annan rolig grej som jag hörde var att ett ryskt lag som just nu är på träningsläger i Sverige försöker köpa upp istider av andra lag och detta till ett skapligt pris… Betalade tydligen lika mycket för en tid i ABB arena som en hel helg med mat o boende i Edsbyn skulle kosta. Men man vet ju inte riktigt, det finns ju en del riktiga saltare i vårat omklädningsrum även fast stor saltaren Ubbinhio nu mera har lagt grillorna på hyllan.


Nu till dagens nyförvärv. Alexander ”Krutov” ”Maya” ”Stefan” Mayborn. Krutov för sin spelstil på bandyplan, Maya pga. efternamnet och Stefan för sin slående likhet med pianisten Stefan Gunnarsson (Så skall det låta).  Numera barnskötare i stenhagen tidigare Fifaproffs, har tydligen fortfarande drömmar om att lyckas som fifaproffs även fast undertecknad och Vattenfall inte ligger långt efter eller nu mera före. ”Stefan” är en orädd och väldigt duktig defensiv forward, det gör ont att köra in i lille ”Krutov”, bara att fråga John, han försökte att ta insidan på styrningen för någon vecka sedan, det slutade i över en veckas träningsledighet… Men har man blivit skolad av Uhlin i Vänersborg så brukar man ha en jävulsk defensiv, eller vad säger du Sunken?

// Olle

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 20:27

Annonser


51