Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2047
fb273e11c555b087c29b037d597f0c6c
TillbakaFoto: Kenta Jönsson (UPD: 2015-10-31 17:14:16)

Foto: Kenta Jönsson

Kalix nästa efter förlust mot Kungälv

Precis som mot Villa Lidköping hamnade Sirius direkt i underläge. Lukas Persson gjorde inom loppet av sex minuter två mål. 2-0 målet assisterad av Kimmo Kyllönen efter ett utkast. Det var en första halvlek som annars präglades av mycket bolltapp från båda lagen. Sirius hade en del lägen att reducera vid 2-0 underläget, men resultatet stod sig in i halvtidsvilan. 

– Det var en tveksam offside på Jimmy (Lindgren) när han var fri och så borde han (Lindgren) ha gjort mål på Patrik Eidenerts passning. Det är små marginaler, säger Siriustränaren Mats Söderman. 

I början av den andra halvlek fick Markus Kumpuoja ett jätteläge att reducera när han blev fri med Kimmo Kyllönen, som lyckades rädda till hörna. Istället satte den förre detta Siriusspelaren Adam Rudell spiken i kistan när han gjorde 3-0. Kungälv gjorde två till mål i slutet medan Sirius fick gå mållös 

Imorgon är det dags för match igen. På klassisk bandytid, kl. 13:15, gästar Kalix Studenternas IP. Kalix spelade precis som Sirius match i fredags. Bara ett par mil norr om Ale Arena stod Kalix för en stark vändning mot nykomlingarna Gripen/Trollhättan, där laget vände ett 1-2 underläge till seger med 3-2. 

Matchfakta: 
Sirius - Kalix
Datum: Söndagen 1 november 
Tid: 13:15
Plats: Studenternas IP

Posten senast uppdaterad 31 okt 2015 kl. 17:14

Annonser


51