Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2398
a44f0bd862625690ca339b04fe7f04a7
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2017-04-24 14:26:50)

Foto: Anna Westin

Kalle Mårtensson klar för Sirius Bandy: ”Det kändes helt rätt”

Mårtensson startade sin bandykarriär hemma i Ljusdal och var med och tog upp klubben till Elitserien säsongen 2012/2013. Innan flytten till Hammarby gjorde Ljusdalsonen 32 mål och fem assist under en och samma säsong. I Hammarby har det blivit 28 mål på två säsonger men i Stockholmslaget fick han en helt ny roll på isen. I Sirius kommer rollen bli mer lik den som han hade i Ljusdal.


- Det är inte helt spikat ännu men vi har väl pratat i dem banorna kan man säga. Det är en ytterroll i anfallet som jag hade i Ljusdal som jag är sugen på att testa här också, säger Kalle Mårtensson.


Mårtensson hoppas kunna komma in och bidra främst på den offensiva planhalvan med sin snabbhet på skridskorna.


- Sirius är ett bra lag redan innan och jag hoppas jag kan gå in och ta en plats och förstärka laget ytterligare. Det känns som ett spännande lag och de gjorde en bra säsong som var nu, säger Kalle Mårtensson.


Rykten och spekulationer har en tid florerat i media och Sirius huvudtränare Olle Gabrielsson gläds åt att det nu är helt klart.

- Jag är otroligt nöjd över att vi rott den här värvningen i hamn. Det är en väldigt viktig spelare för oss utifrån vad behovet är. Jag vill ha spelare som gör poäng framåt och Kalle har bevisligen gjort poäng, framförallt i Ljusdal och det ska vi ta tillvara på i vinter, säger Olle Gabrielsson.


Se hela presskonferensen här

Posten senast uppdaterad 24 apr 2017 kl. 14:26

Annonser


51