Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2560
4a2777dd8e5d349bddc9257becb20865
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2018-03-28 09:37:29)

Foto: Anna Westin

Klart: Teemu Määttä förlänger med Sirius

Igår kunde vi meddela att Markus Kumpuoja gjort klart med Sirius och idag är det alltså klart att även den finska landslagsmannen Teemu Määttä skrivit på för kommande säsong.


- Det är mycket glädjande att även Teemu väljer att fortsätta i Sirius. Teemu passar perfekt in i det Sirius vi nu bygger och att han fortsätter stärker vår tro på att vi har valt rätt väg för Sirius Bandy, säger Kristofer Ekdahl.

Teemu Määttä blev med sina 23 poäng (15 mål & 8 assist) poängkung i Sirius tillsammans med landsmannen Markus Kumpuoja (17 mål & 6 assist).

- Det är få som har en sån disciplin när det kommer till träning och vilja att bli en bättre bandyspelare. Med en tränare som känner honom utan och innan kommer vi få se mycket mer av Teemu i vinter, säger Kristofer Ekdahl.


Siriusmittfältaren ser fram emot säsongen 18/19.


- Den här säsongen kommer bli mycket bättre än förra. Ny energi, ny tränare och nya åsikter. Det blir spännande. Vi kommer att vara bättre och gå framåt både på och utanför isen, säger Teemu Määttä.

Han fortsätter:


- Jag tror att vi kommer få lite mer spelarutveckling, mycket mer vilja och mer anfallsspel. Det är bra med en tränare som jobbar heltid och har fokus helt på laget och varje spelares utveckling, säger Teemu Määttä.


Att det just är hans pappa, Esa Määttä, som tagit över tränarrollen ser Teemu inte som något bekymmer.


- Nej då, han behandlar alla lika. Jag har haft honom som tränare i 15 år och det har fungerat väldigt bra, säger Teemu Määttä.


Efter påskhelgen träffas laget för gemensam träning och genomgång.


- Vi kommer få individuella program anpassade till vad respektive spelare behöver. Sen åker jag till Finland över sommaren. När jag kommer tillbaka jobbar jag som ungdomstränare i Sirius U18 och 20 och hjälper till i U16, säger Teemu Määttä.

Posten senast uppdaterad 28 mar 2018 kl. 09:37

Annonser


51