Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2026
6ea7b72cf90a3fbf2305226a043fd798
Tillbaka (UPD: 2015-09-16 20:11:35)

Kumpuoja fyramålskytt när Sirius tog säsongens första seger

Sirius öppnade matchen mot Tellus lika starkt som de avslutade i fredags mot Tillberga. Redan efter 15 minuter hade Sirius en ledning med 3-0 efter två mål av Markus Kumpuoja och ett av Joel Wigren. Gästerna från Stockholm kom dock tillbaka, reducerade till 3-1 innan halvtidsvilan och inledde den andra halvleken med två snabba mål som innebar kvittering till 3-3. 

I den 65:e minuten återtog Sirius ledningen när Kumpuoja gjorde sitt första hattrick i den blåsvarta tröjan. Med 10 minuter kvar av matchen kvitterade Tellus ytterligare än gång genom Jonas Enander. Matchen såg ut att precis som i fredags sluta oavgjort, men i den 85:e minuten var han där igen, Markus Kumpuoja, som nätade sitt fjärde för dagen. Sirius höll ut till slutsignalen vann sin första match för säsongen. 

Tränare Anders Carlsson summerade matchen:
– Jag hade varit glad om vi fortsatt som vi spelade i början av matchen. Vi såg lite vilsna och energilösa efter de inledande 20 minuterna. Men det är väl upp till mig också att se till att spelarna har energi. 

Sirius fortsätter träningsmatchandet med att möta Villa Lidköping i Relitahallen på fredag följt av bortamatch mot Sandviken nästa torsdag.

Posten senast uppdaterad 16 sep 2015 kl. 20:11

Annonser


51