Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2462
725084ca26a0feb47176c08e9b765770
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2017-09-24 17:45:47)

Foto: Anna Westin

Kumpuoja tvåmålsskytt när Sirius besegrade Kalix

Sirius vann dagens träningsmatch hemma mot Elitseriekonkurrenten Kalix  - det efter att ha skaffat en betryggande 3-0-ledning under den första halvleken, en halvlek som blåsvart kontrollerade helt och hållet. 

- Vi håller inte riktigt i 90 minuter ännu och vi blir lite trötta och sega i skallen i andra halvlek. Jag tycker vi kan vara nöjda med ungefär 60 minuter av vårt spel. Vi har många lägen där vi ska kunna sätta 4-5 mål till, säger Markus Kumpuoja. 

Kumpuoja inledde dagens målskytte med ett straffmål i den 15:e matchminuten - men när han för andra gången fick chansen från straffpunkten, och hade möjlighet att fullborda sitt hattrick, satte Björn Hellman i gästernas mål stopp för det med en fenomenal räddning.


- Ja, det blev en straffmiss. Det är en bra räddning av Hellman. Det är en duktig målvakt som gör många bra räddningar i matchen, han är deras klart bästa spelare i dag, säger Markus Kumpuoja.


- Jag är nöjd med att jag kommer till många bra lägen i dag men jag vet att jag behöver bli lite vassare i de lägen jag får innan serien drar igång. Men jag är nöjd, det känns bra, fortsätter han.

Andra halvlek bjöd även den på tre mål, två reduceringsmål från gästerna samt ett dunderskott från Sirius lagkapten Lars Fall. Nästa helg väntar träningsmatch mot TB Västerås på söndagen.


Målskyttar i Sirius

Markus Kumpuoja (2), Nils Bergström, Lars Fall


Sirius Bandy - Kalix Bandy 4-2 (3-0)


_________________________________________________________________________

Johnny Helmersson

Posten senast uppdaterad 24 sep 2017 kl. 17:45

Annonser


51