Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
240
7f1fe0d6d5edf75603e31ea575a30ee5
Tillbaka

Nummer 44, Håkan Kyller

Kyller berättade om sin sejour i Gripen.

Kyller berättade att han spelade två säsongen i Gripen mellan år -98 till -00. Under sejouren i Gripen spelade samtidigt Misja Pasjkin.

Vad minns du från din tid i Gripen?

- Det är en härlig stämning i Gripen. Ja, det är precis samma stämning som i Sirius, ett härligt gäng, då jag var där, säger Kyller.Det var många matcher av cupkaraktär eftersom det fanns många lag i närheten som spelade i division 1. Det blev en hel del småderbyn och det var alltid bra drag i publiken. De har ju supporterklubben Yellow Front. Du kommer säkert att få höra av dem när vi kommer ner, säger Kyller.

Vilken position spelade du då?

-Jag spelade libero även där. Jag har alltid spelat i försvaret. Både halv, back och libero. Andreas Werner spelade samtidigt med mig. Man kan säga att det var min förtjänst att han började i Sirius. Och sen var ju målvakten, Peter "Löken" Johansson med ett år i Sirius. Han spelar numera i Vänersborg, säger Kyller

Någon speciell match som du minns?

-Vi mötte Villa i en streckmatch. Villa kvalade för att hålla sig kvar och vi för att gå upp, men vi lyckades inte. Den matchen minns jag väl

Hur hamnade du i Gripen?

- Det berodde på att Olle Isaksson kände till mig sedan pojk- och juniorlandslaget, där han var tränare. Han blev sen tränade i Gripen och tog med mig ner till Gripen.

Magnus Berglund pratar ofta om att utveckla spelet och den individuella spelaren. Vad har du blivit bättre på?

- Passningspelet och tryggheten i spelet. Läsa spelet så att jag står rätt placerad.

Men det har du alltid varit bra på. Något annat som du har utvecklat?

- Skridskoåkningen. Ja, bara Jonny har slipat rätt så, men det har ännu inte hänt. (Jonny säger att Kyller har radie 6 på skridskoslipningen, men hemsidan tror att det är en helt annan radie).

Skyttet har blivit bättre. Pirre är ju första straffskytt och jag var tidigare andre straffskytt, men nu är jag bortplockad även från det. Jag vet inte vad jag har gjort för fel. Jag fick ju aldrig chansen att skjuta någon straff och kunde aldrig göra bort mig. Men nu får jag inte ens skjuta straffar eller ens på hörnor. Har aldrig fått någon förklaring om varför.

Att Kyller är målsugen har vi sett vid ett flertal tillfällen denna säsong. Några soloraider (hemsidan har fått skrämselhicka) har det blivit bland annat mot Västerås och Gripen. När får vi se det första målet från Kyllers klubba? Det lär inte vänta på sig, tror Hemsidan. Varför inte i kväll?

Posten senast uppdaterad 2 jan 2009 kl. 22:51

Annonser


51