Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1907
f4227b3bad87e5eb4e68f097334ed075
TillbakaFoto: Kenta Jönsson (UPD: 2014-12-26 19:07:43)

Foto: Kenta Jönsson

Referat efter annandagsderbyt mot Hammarby

Efter bara nio minuter står det 3-0 till Hammarby. Först får David Brodén en fullträff efter fem minuter, sedan sätter Robin Sundin en straff två minuter senare och slutligen får Kasper Milerud enkelt in bollen i den nionde minuten. Sirius försöker och samlar kraft för en kontring, men en del misstag gör att man får svårt att nå ända fram. En klar chans kommer i sextonde minuten då Sirius tilldöms straff; dock slås den i stolpen. Men till slut får Sirius till en reducering då Mattias Hammarström slår in en hörna. 1-3. 

Efter en händelserik inledning avtar spelet och tempot därefter något. Bägge lagen försöker men lyckas inte få in bollen. Det dröjer 17 minuter innan nästa mål kommer; i slutet av första halvlek gör Sirius försvar en miss som Hammarby tar tillvara på och Jesper Jonsson sätter säkert 1-4. 

Den andra halvlek startar som den första; gästerna får in tre snabba mål. Denna gång gör de detta på bara sex minuter. Kalle Spjuth börjar med att sätta 1-5 efter bara en minut. Efter en hörna av Sirius, som skjuts över, kontrar Hammarby och Jesper Jonsson sätter sitt andra mål för matchen. Två minuter senare fixar Adam Giljam 1-7. 

Sirius trycker dock på och skapar chanser, men effektiviteten saknas. Istället gör Hammarby ytterligare ett mål i den 59:onde matchminuten genom Markus Kumpuoja. Efter det är det en period på ungefär tio minuter där inget av lagen får utdelning, men runt den 70:onde matchminuten blir det två snabba mål; först reducerar Sirius till 2-8, kort därefter ökar Hammarby på ledningen till 9-2. Hammarby får in ännu en boll innan matchen blåses av och vinner tvåsiffrigt med 10-2. 

Matchfakta:
Sirius-Hammarby 2-10 (1-4)
Publik: 3 548
Hörnor: 3-7
Straffar: 1-1
Utv. min: 10-30


/Magdalena CarlstedtPosten senast uppdaterad 26 dec 2014 kl. 19:07

Annonser


51